4K-konverterlogo4K Converter til Mac

Bedømmelser og anmeldelser af 4K Converter til Mac

Aiseesoft 4K Converter til Mac sigter mod at hjælpe Mac-brugere med at konvertere deres 4K videoer til 1080p og 720p til at spille på mere bærbare enheder. I de sidste dage har det hjulpet mange mennesker med at konvertere 4K-videoer på deres Mac-computere, og det har virkelig gjort et godt stykke arbejde. Læs følgende anmeldelser fra vores brugere af Aiseesoft 4K Converter til Mac:

GRATIS DOWNLOAD
Køb Nu20% rabat

Dit forslag vil blive meget værdsat!

Skrive en anmeldelse
Af Zack 2018-07-28

Anbefal det!

Jeg bruger det primært til at konvertere nogle almindelige MOV-videoer til 4K til mit tv. Jeg er meget tilfreds med outputkvaliteten.

Ved Park 2018-06-18

Great

Denne 4K videokonverter gør et godt stykke arbejde for at konvertere 4k UHD til 720p HD og almindelig video. Den konverterede video holder stadig en god billedkvalitet og reducerer masser af lagerplads.

Af Janey 2018-05-01

Let at bruge!

Træk direkte flere videoer til denne 4K-videokonverter, og den kan hurtigt afslutte konverteringsprocessen.

Af Johnson 2017-04-08

Kraftfuld

Dette er et virkelig kraftfuldt værktøj til at konvertere 4K-videoer. output-videokvaliteten er meget god.

Af Ben Kiley 2016-12-08

stor Mac 4K Converter

Det er ikke så let at finde en 4K-konverter til pc som at finde en 4K-konverter til Mac. Denne 4K Converter indeholder dybest set alle mine krav, den er fantastisk.

Af robert 2016-12-08

Perfektionere

Dette er et perfekt 4K-konverteringsværktøj. Hjælp mig virkelig med at konvertere video til forskellige formater.

Af Vanessa 2016-02-08

Mere let at bruge

Konverter let mine 4K-videoer til 1080p på min Mac. Og nu har jeg overført videoen til min iPad. Videokvaliteten er stadig høj på min iPad. Anbefales dette produkt.

Af Scott M 2016-02-03

Amazing

Helt klart den bedste videokonverter, jeg har brugt. Og konverteringshastigheden er hurtig og fantastisk.

Af Sally 2016-01-31

Et godt program

Et sådant godt program til konvertering af 4K-videoer. Det er godt til konvertering af 4K-video til forskellige videoformater. Det er værd at den pris, jeg betalte for det.

Af john 2016-01-31

Det er et nyttigt værktøj

Dette er min anden gang at købe denne software. Jeg har købt Windows-versionen før. Begge af dem fungerer godt, og jeg elsker redigeringsfunktionerne.

Af Hunk 2016-01-30

Fantastisk software

Fantastisk software! Det hjælper mig meget. 4K-videoen, som jeg optager med mit 4K-videokamera, er for stor. Takket være dette produkt og nu kan jeg gemme disse videoer på min Mac med lethed.

Skrive en anmeldelse