4 måder at slette alt på iPhone 12/11 / XS / XR / X / 8/7

Inden du forbereder iPhone til salg, hvad er den skal-have ting du vil gøre? Sådan slettes alt på iPhone? Hvad er den bedste måde at gøre din langsomt bevægende iPhone hurtigere som den nye? Svaret er bestemt at slette alt fra din iPhone. Hvis du læser denne artikel, kommer du til det rigtige sted. Ja, vi deler tre måder at rydde alt på din iPhone i den følgende beskrivelse.

Slet alt på iPhone

Del 1. Slet alle data og indstillinger på din iPhone

Gå til Indstillinger> Generelt> Nulstil> Slet alt indhold og indstillinger på din iPhone. Indtast din iPhone-adgangskode for at bekræfte handlingen, så har du brug for et par minutter for at finde din iPhone nulstillet til fabriksindstillinger.

Nulstil iPhone uden computer

Denne måde er den almindelige måde at rydde alt på en iPhone på. Men er denne måde at slette alt permanent på? Gendannes dine data på iPhone ikke? Ikke præcist, hvis du downloader nogle gendannelsesværktøjer, finder du dit iPhone-data kan stadig gendannes. Så du kan spørge, om der er nogen måde at rydde alle data og historik fra iPhone permanent og grundigt? Ja, fortsæt med at læse, så får du løsningerne.

Del 2. Ryd alt på din iPhone permanent

For at sikre, at dine data ikke kan genvindes, når du beslutter at sælge din iPhone, har du brug for professionel software til viskelæder iPhone Cleaner for at slette alle data på din iPhone med et enkelt klik.

Tjek følgende diagram for at se, hvad der kan slettes af iPhone Cleaner:

Understøttede data Understøttet enhed
Kontakter, Påmindelse, Tekstmeddelelser, iMessages, Safari-bogmærke, Safari-historie, Opkaldshistorie, WhatsApp, Kalender, App-dokument, Musik, Videoer, iBooks, Podcast, iTunes U, Stemmemeddelelser, Ringtones, lydbøger, Musikvideoer, TV-show, Indstillinger , App-fotos, App-videoer, App-lyd iPhone 12 Pro Max / 12 Pro / 12/12 mini, iPhone 11 Pro Max / 11 Pro / 11, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 7, iPhone SE, iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS, iPad Pro, iPad Air, iPad mini, iPod touch osv.
Trin 1:
Download dette rengøringsværktøj på din computer. I mellemtiden skal du slutte din iPhone til pc med et USB-kabel. Stol på denne computer på din iPhone.
Tilslut iPhone
Trin 2:
Klik på Slet alle data i venstre panel. Vælg sletningsniveauet fra Lav, mellem og Høj for at slette data på din iPhone.
Slet niveau
Trin 3:
Indtast 0000 og klik Slet for at fjerne alt fra din iPhone. Når du bruger denne software til at slette alt, havde du det bedre sikkerhedskopier din iPhone, fordi de slettede data med iPhone Cleaner ikke gendannes.
Slet alle data

Del 3. Slet alt fra iPhone (Jailbreak til Unjailbreak)

Hvis du vil slette alt på iPhone, men har glemt iPhone-adgangskoden for at låse det op, kommer du til det rigtige sted her. iOS System Recovery er det nøjagtige værktøj, der hjælper dig med at slette alt, når iPhone er låst.

Trin 1:
Start iOS Systemgendannelse på din computer, tilslut samtidig din iPhone til pc med USB-kablet.
Opdag iPhone
Trin 2:
Sæt din iPhone i gendannelsestilstand ved at følge tre trin, som billedet fortæller.
DFU eller gendannelsestilstand
Trin 3:
Vælg "Avanceret tilstand"> "Bekræft" for at udfylde dine iPhone-oplysninger som model, kategori osv. Du skal sørge for, at alle dine iPhone-oplysninger er korrekte, ellers vil du ikke downloade fireware for at løse din iPhone. Når du har forberedt al info, skal du klikke på "Reparer" for at begynde at fastgøre din iPhone til fabriksindstillinger.
Reset iPhone

På denne måde kan du slette alt fra din iPhone uden adgangskode.

Del 4. Ofte stillede spørgsmål om at slette alt på iPhone

1. Sletter den nye iPhone sletning?

Nej, sletning af din gamle iPhone påvirker ikke din nye iPhone. Så du kan slappe af og tørre din gamle enhed let.

2. Slette iCloud din iCloud?

Nej, det ændrer ikke din iCloud. Hvis det er nødvendigt, kan du oprette forbindelse igen til din iPhone til din iCloud-konto efter fabriksnulstilling. Derefter iCloud dine iCloud-sikkerhedskopier til din iPhone.

3. Hvad sker der, hvis jeg deaktiverer iCloud-sikkerhedskopiering?

Derefter slettes den aktuelle sikkerhedskopi på din iCloud. Og det deaktiverer iCloud Backup-funktionen.

Konklusion

Med alle ovenstående metoder kan du nemt slette alt på din iOS-enhed. Den nemmeste måde at slette alt indhold på er at slette alle data og indstillinger på din iPhone. Men hvis du vil fjerne dine private filer sikkert og selektivt, anbefales iPhone Cleaner. Hvis du stadig har spørgsmål om at tørre din iPhone, bedes du kommentere her. Vi vil svare dig hurtigst muligt.

Hvad synes du om dette indlæg?

Fantastike

Rating: 4.8 / 5 (baseret på 194 stemmer)Følg os på

Disqus-ikonEfterlad din kommentar og deltag i vores diskussion
iPhone Cleaner kasse

iPhone Cleaner kan rense ubrugelige data på din enhed selektivt. Du kan også bruge den til at slette dine private data og holde din iPhone / iPad / iPod Touch hurtig og sikker.

Tilbage til toppen