Sådan slettes en FaceBook-konto på iPhone midlertidigt eller permanent

Oktober 16, 2019Nicole Jones

Hvis du endelig er skuffet over overtrædelsen af ​​privatlivets data fra Facebook og vil slette din Facebook-konto på iPhone permanent, eller du er forsøgt med sociale medier og gerne vil deaktivere din Facebook-konto i et stykke tid, er det ikke svært at opnå dette. Her vil vi dele med dig, hvordan du hurtigt sletter Facebook-konto på iPhone midlertidigt eller permanent. Det anbefales også, at du sletter Facebook-datafragmenter efter at have slettet din konto og afinstalleret appen.

Slet en FaceBook-konto på iPhone

Del 1. Sådan deaktiveres Facebook-konto midlertidigt på iPhone

Hvis du midlertidigt vil slippe af med Facebook, kan du let deaktivere din Facebook-konto på iPhone med trin nedenfor. Hver gang du vil vende tilbage, skal du bare aktivere din konto ved blot at logge ind på Facebook igen.

Hvad sker der, hvis du deaktiverer Facebook-konto på iPhone?

  • Folk kan ikke se din tidslinje eller søge efter dig.
  • Nogle oplysninger som beskeder, du har sendt, kan forblive synlige for andre.
  • Du er stadig synlig på vennelisten til dine Facebook-venner.
  • Du kan genaktivere din Facebook-konto, når du vil.

Du er muligvis interesseret i, hvordan du gør det søg mennesker i Facebook.

Trin til at deaktivere Facebook-konto på iPhone

Trin 1
Start Facebook-appen din iPhone.
Trin 2
Tryk på ikonet Mere knap (tre linjer) i nederste højre hjørne.
Trin 3
Naviger til Indstillinger og privatliv> Kontoindstillinger> Personlige oplysninger> Generelt> Administrer konto.
Konto
Trin 4
Vælg nu Deaktiver under Kontoindstillingen.
Deaktiver
Trin 5
Du bliver bedt om at indtaste din adgangskode. Indtast din adgangskode, og tryk på Fortsæt for at bekræfte, at du vil deaktivere din Facebook-konto på iPhone.

Hvis du vil fortsætte med at bruge Facebook Messenger, skal du holde din Messenger aktiv eller logget ind, når du deaktiverer din Facebook-konto på iPhone.

Del 2. Sådan slettes Facebook-kontoen på iPhone permanent

Hvis du har fundet op til at slette Facebook-konto permanent på din iPhone, kan du nemt slette den med en ligetil metode. Men husk, at denne handling er irreversibel, når din Facebook-konto er slettet permanent. Du har ingen mulighed for at få adgang til din konto og alle de data, du har uploadet til Facebook før.

Hvad sker der, hvis din Facebook-konto slettes permanent?

  • Du er ikke i stand til at genaktivere din Facebook-konto mere.
  • Al din profil, fotos, videoer, indlæg og alt andet, du har tilføjet, bliver permanent slettet.
  • Du kan ikke bruge Facebook Messenger mere.
  • De oplysninger, du har sendt til dine venner, vil stadig være synlige for dem, da kopien af ​​de meddelelser, du har sendt, gemmes i dine venners indbakke.

Da du mister adgangen til alle de Facebook-data, du har tilføjet efter at have slettet Facebook-konto permanent, anbefales det, at du sikkerhedskopierer vigtige Facebook-beskeder, fotos, videoer og mere på forhånd. Du kan bruge FoneLab iOS Data Backup & Restore at gøre jobbet. Det er det bedste valg for at hjælpe dig med selektiv sikkerhedskopiering og gendannelse af iPhone / iPad / iPod-data (understøttet iOS 15).

Kontroller de detaljerede trin nedenfor for at tage backup af vigtige Facebook-data.

Trin 1
Download og installer Aiseesoft FoneLab på din computer. Vælg iOS Data Backup & Restore del.
Trin 2
Vælg iOS Data Backup.
iOS Data Backup og Gendan
Trin 3
Tilslut din iPhone til computeren med USB-kabel, og vent til softwaren finder din enhed.
Tilslut enhed
Trin 4
Når din iPhone er fundet, skal du klikke på knappen Start og vælge de Facebook-data, du vil tage backup af. Klik derefter på Næste for at vælge den mappe, du vil gemme sikkerhedskopieringsfilerne på din computer, og starte sikkerhedskopieringsprocessen.
Vælg data

Når du har sikkerhedskopieret vigtige Facebook-data, kan du følge nedenstående trin for at slette Facebook-konto på din iPhone permanent.

Trin for at slette Facebook-konto i iPhone permanent

Trin 1
Besøg Facebook-webstedet, og log ind på din konto med Safari eller anden webbrowser på din iPhone.
Trin 2
Når du er logget ind, skal du besøge siden https://www.facebook.com/help/delete_account i den samme browser.
Trin 3
Trykke på Slet min konto. Følg instruktionerne for at indtaste din Facebook-kontoadgangskode, og skriv Captcha. Klik til sidst på OK for at slette din Facebook-konto på iPhone permanent. Nu er din Facebook-konto planlagt til sletning.

Bemærk, at du stadig kan annullere sletningen inden for 30 dage, hvis du ændrede mening. Efter 30 dage slettes din Facebook-konto og alle oplysninger permanent.

Det tager op til 90 dage for Facebook fra begyndelsen af ​​sletningsprocessen at slette alle de ting, du har sendt. Når alle oplysningerne er slettet, har andre personer, der bruger Facebook, ingen ensomme adgang til dine Facebook-oplysninger. Men Facebook vil opbevare alle dine oplysninger i sikkerhedskopieringslager i tilfælde af katastrofe, softwarefejl eller anden datatabshændelse eller til ting som juridiske problemer, brud på vilkår eller skadeforebyggelse.

Du har muligvis brug for: Sådan slettes Twitter or WhatsApp Konto og data på iPhone

Del 3. Sådan slettes Facebook-datafragmenter

Når du har slettet Facebook-konto permanent og afinstalleret denne app på din iPhone, vil der stadig være Facebook-datafragmenter, der forbliver i din iPhone, som indeholder dine private oplysninger. Hvad mere er, disse usynlige datafragmenter fortsætter med at spise din lagerplads. I dag er der professionelle datagendannelsesværktøjer på markedet, der er i stand til gendannede slettede Facebook-beskeder. Så du skal hellere slette Facebook-datafragmenterne grundigt, hvis du vil beskytte dit privatliv og frigøre din iPhone-lagerplads. Aiseesoft FoneEraser er et iOS-sletningsværktøj, der kan hjælpe dig med at slette sådanne slags datafragmenter hurtigt og sikkert. Dette kraftfulde værktøj er i stand til at slette iPhone-indhold og -indstillinger permanent og grundigt. Der er tre slettingsniveauer til rådighed for at slette dine private data fuldstændigt for at beskytte dit privatliv.

Trin til at slette Facebook-datafragmenter permanent

Når du har afinstalleret Facebook-app fra din iPhone, skal du følge nedenstående trin for at slette Facebook-datafragmenterne så hurtigt som muligt.

Trin 1
Download og installer Aiseesoft FoneEraser på din computer.
Trin 2
Start FoneEraser, tilslut din iPhone til computeren med USB-kabel.
Tilslut
Trin 3
Når din iPhone er registreret ved hjælp af dette data sletningsværktøj automatisk, skal du vælge sletningsniveauet efter dit behov.
Niveau
Trin 4
Når du har valgt sletningsniveauet, skal du klikke på "Start" -knappen for at slette Facebook-datafragmenter og andre uønskede data som mails, kontakter, beskeder, fotos og mere fra iPhone permanent.
Sletning

Vent et stykke tid, og alle Facebook-datafragmenter vil blive slettet permanent fra din iPhone.

Konklusion

I denne artikel har vi delt, hvordan man deaktiverer Facebook-konto midlertidigt eller sletter Facebook-konto på iPhone permanent. Du kender også forskellen mellem at slette en Facebook-konto midlertidigt og permanent. Derudover er det nødvendigt at lave en sikkerhedskopi af vigtige Facebook-data, før du sletter kontoen permanent og sletter Facebook-datafragmenter, når du har slettet kontoen permanent på iPhone.

Hvad synes du om dette indlæg?

Fantastike

Rating: 4.9 / 5 (baseret på 106 stemmer)Følg os på

Disqus-ikonEfterlad din kommentar og deltag i vores diskussion

Mac-fejlkode

1. Søg efter mennesker på Facebook 2. Facebook Cover Fotos / Video Maker 3. Gendan slettede Facebook-meddelelser på iPhone 4. Gendan slettede kontakter 5. Gendan slettede Facebook-videoer 6. Gendan slettede fotos fra Facebook 7. Brug nye Facebook-noter 8. Bedste Facebook Messenger opkaldsoptager 9. Optag Facebook Video Chat
iPhone Data Recovery kasse

Den bedste iPhone-gendannelsessoftware nogensinde, så brugerne sikkert kan gendanne mistede iPhone / iPad / iPod-data fra iOS-enhed, iTunes / iCloud-sikkerhedskopi.

Tilbage til toppen