Ultimate guide til at slette en Facebook-side på telefon eller computer

Oktober 22, 2019Nicole Jones

Du kan have oprettet en Facebook af forskellige årsager, såsom at oprette en Facebook-virksomhedsside til at promovere forretninger, oprette en fanside til underholdning osv. Og derfor vil du også gerne slette en Facebook-side af forskellige årsager, som f.eks. gammel og forældet, eller du har to dublerede sider, og du vil slette den ene, eller du vil bare ikke være tilknyttet siden mere. Så længe du er admin på den Facebook-side, du vil slette, kan du følge den komplette guide i dette indlæg for at slette siden på din mobiltelefon eller computer nemt og hurtigt.

Slet en Facebook-side

Del 1. Sådan slettes din slet Facebook på mobiltelefon

Da sletning af Facebook-side er irreversibel efter de 14 dages planlægning for at slette din side, anbefales det, at du først overvejer et par alternative indstillinger som nedenfor:

1. Fjern offentliggørelsen af ​​siden i stedet: Hvis du offentliggør en side, gør den utilgængelig for offentligheden, inklusive dem, der har ønsket siden. Kun personer med sideroller kan se din side.

2. Flet siden med en eksisterende lignende side: Hvis du er administrator af to sider med lignende navn og indhold, giver Facebook dig mulighed for at flette de to sider, hvis du ikke ønsker at vedligeholde en af ​​dem mere.

3. Download en kopi af dine sidedata, før du sletter dem: Hvis du stadig har brug for indlæg, fotos, videoer og andre sidedata, før du sletter dem permanent, kan du downloade en kopi af alle sidedata.

Hver af de ovennævnte alternative indstillinger kan udføres fra fanen sideindstillinger. Du kan fjerne offentliggørelse af en side i Sidesynlighed kombiner din side med en lignende side i Flet indlæg sektion, og download en kopi af siden i Download-side sektion.

Hvis du sikrer dig, at du ikke behøver at overveje de alternative muligheder og har besluttet dig for at slette en Facebook-side på din mobiltelefon, skal du fortsætte med at følge trinene nedenfor.

Trin 1
Åbn Facebook-appen på din iOS- eller Android-enhed og tryk på Menu-knappen i nederste højre hjørne (iOS) eller øverst på skærmen (Android).
Trin 2
Tryk på Sider og vælg den side, du vil slette, og tap derefter på Redigér side.
Trin 3
Tryk derefter på Indstillinger > Generelt.
Trin 4
Rul ned for at finde Fjern siden og tryk på den for permanent at slette siden.
Trin 5
Du vil modtage en advarsel, men klik på Slet side hvis du er sikker på, at du vil slette denne side permanent.
Slet side

Du kan stadig gendanne siden inden for 14 dage, hvis du skiftede mening. Efter 14 dage vil din side være væk for evigt.

Hvis du bruger på iPhone, kan du slette en Facebook-side permanent ved hjælp af et værktøj til sletning af iOS-data, FoneEraser. Dette værktøj kan hjælpe Facebook-brugere med at fjerne uønskede Facebook-sider, slet Facebook-konto og slette Facebook-datafragmenter permanent og grundigt.

FoneEraser

Downloads

Aiseesoft FoneEraser

  • Slet iPhone / iPad / iPod-indhold og -indstillinger permanent og grundigt.
  • Tre sletningsniveauer for at hjælpe dig med at slette alle data fuldstændigt for at beskytte dit privatliv.
  • Du kan slette Facebook-side på mere end en iOS-enhed samtidigt.
  • iOS 17 understøttes.

Trin til at slette din Facebook-side med FoneEraser.

Trin 1
Download og installer Aiseesoft FoneEarser på din computer.
Trin 2
Start FoneEraser, og tilslut din iPhone til computeren med USB-kabel.
Tilslut
Trin 3
Når din enhed er detekteret af dette iOS-datasletningsværktøj automatisk, skal du vælge det sletningsniveau, som du ønsker.
Niveau
Trin 4
Når du har valgt sletteniveauet, skal du klikke på knappen "Start" for at slette Facebook-siden og andet uønsket indhold eller indstillinger på din iPhone permanent.
Sletning

Vent et øjeblik, og din Facebook-side vil blive slettet permanent fra din iPhone.

Del 2. Sådan slettes en Facebook-side på computeren

For at slette din Facebook-side på en computer kan du følge nedenstående trin.

Trin 1
Gå til Facebook-siden i din computers browser. Hvis du ikke er logget ind endnu, skal du først indtaste din e-mailadresse og adgangskode for at logge ind.
Trin 2
Klik på dropdown-ikonet i øverste højre hjørne af Facebook-siden, så er en liste over indstillinger tilgængelige, inklusive dine sider.
Trin 3
Klik på Administrer sider og klik på navnet på den side, du vil slette.
Trin 4
Nu åbnes din side, og der er en indstillingsindstilling øverst på siden.
Trin 5
Klik på Indstillinger > Generelt og rul ned for at finde muligheden for "Fjern side".
Trin 6
Klik på "Fjern side", og en pop-up vises, klik på "Slet [sidenavn] permanent".
Trin 7
Der vil blive bedt om en bekræftelse, klik på "Slet side" og klik derefter på OK, hvis du bekræfter, at du vil slette din side permanent.
Bekræft side

Din side bliver permanent slettet efter 14 dage, du kan gå til din side inden for 14 dage og annullere sletningen, hvis du fortryder det.

Del 3. Sådan slettes en Facebook-side, hvis du ikke er administrator

Det er ret nemt at slette en Facebook-side, hvis du er administrator på siden, men tingene bliver lidt sværere, hvis du vil slette en Facebook-side, mens du ikke er administrator af den. For eksempel er der en gammel side oprettet af medarbejderen i din virksomhed, der har sagt jobbet op for nylig, du vil slette den, hvordan gør man?

Først skal du rapportere siden til Facebook for et brud på din intellektuelle ejendom. For at gøre dette skal du gå til den side, du vil slette, klikke på de tre prikker under sidens forsidebillede og vælge Rapporter side. Du kan forklare, hvorfor du ønsker, at siden skal fjernes, og det er op til Facebook, om den sletter siden eller ej. En anden hurtigere løsning er, at du kontakter sideejeren og beder ham eller hende om at give dig tilladelse til at blive administrator af siden. Så kan du følge trinene ovenfor for nemt at slette siden.

Konklusion

Det er ikke svært at slette en Facebook-side fra din mobilapp eller fra en computer, så længe du er administrator af siden. Bare følg vejledningen ovenfor, og du kan hurtigt afslutte det. Hvis du ikke er administrator af den side, du vil slette, er det bedre, at du kan få sideejerens tilladelse til selv at blive administrator, ellers skal du rapportere siden til Facebook. Hvis du har mødt et andet problem med Facebook, så læg en kommentar nedenfor, og vi vil arrangere at skrive en artikel for at tilbyde hjælp, hvis spørgsmålene ofte stilles.

Hvad synes du om dette indlæg?

Fantastike

Rating: 4.9 / 5 (baseret på 118 stemmer)Følg os på

Disqus-ikonEfterlad din kommentar og deltag i vores diskussion

Mac-fejlkode

1. Søg efter mennesker på Facebook 2. Facebook Cover Fotos / Video Maker 3. Gendan slettede Facebook-meddelelser på iPhone 4. Gendan slettede kontakter 5. Gendan slettede Facebook-videoer 6. Gendan slettede fotos fra Facebook 7. Brug nye Facebook-noter 8. Bedste Facebook Messenger opkaldsoptager 9. Optag Facebook Video Chat
FoneEraser kasse

Den mest kraftfulde værktøj nogensinde, så brugerne kan slette alt iPhone-indhold som kontakter, beskeder, fotos, videoer, noter osv. Og indstillinger permanent og grundigt.

Tilbage til toppen