Slet Google Location History på iPhone - Den ultimative guide, du burde vide

25. Juni, 2021Nicole Jones

Sådan slettes Google placeringshistorik på iPhone? For at beskytte dit privatliv, som f.eks. De lokationsbaserede servicekort, personaliserede henstillinger, tilpassede ruter og flere andre, skal du fjerne dataene fra iPhone permanent.

Artiklen deler de forskellige metoder til at slette Google-placeringshistorik, som kan spores på iPhone. Uanset om du har brug for at slå tjenesten fra, slette en del af historikken, slette dem alle eller rydde filerne, kan du altid få et ønsket resultat fra artiklen.

Slet Google Location History

Del 1: Sådan slås Google Location Service fra

One-stop-løsningen for at forhindre Google i at spore din placeringshistorik er at slå placeringstjenesten fra på iPhone, som er en del af privatlivets indstillinger på iPhone. Så du kan kontrollere, hvilke apps der har tilladelse til at få adgang til din placering, mikrofon, kamera og mere.

Trin 1:
Åbn din "Indstillinger" -app på din iPhone med et tandhjulsikon. Tryk på dit navn, gå til "Privacy"> "Location Services".
Trin 2:
Find appen "Google Map" på listen, og tap på den, og vælg derefter "Aldrig" indstillingen. Gør det samme på andre Google-apps for at slette al placeringshistorik på iPhone.

Bemærk: Hvis du vil stoppe Location Services, skal du blot slå den fra. Dette deaktiverer placeringstjenesten for alle apps på din iOS-enhed. Det kan føre til uventede problemer, såsom app-nedbrud.

Beliggenhed Tjenester

Del 2: Sådan slettes en del af Googles placeringshistorik

Hvis du bare vil skjule og slette en bestemt Google-placeringshistorik, som du måske ikke ønsker, at andre skal finde, f.eks. Den klub, du netop har besøgt. Du kan følge Google Map-appen på iPhone for at slette en del af Google placeringshistorik som nedenfor.

Trin 1:
Start Google Map-appen på din iPhone. Tryk på "Menu" -knappen med et tre-linjes ikon i venstre side af søgefeltet.
Trin 2:
Tryk på ikonet "Indstillinger" og gå til "Personligt indhold"> "Slet placeringshistorikområde".
Trin 3:
Tryk på "Start" indstillingen for at indstille startdatoen, og tryk på "Slut" indstillingen for at indstille slutdatoen. Sørg for, at perioden dækker den placeringshistorik, du vil slette.
Trin 4:
Tryk på knappen "Slet" øverst til højre, kontroller, at jeg forstår, og vil slette, og tryk på "Slet" igen. Nu kan du kontrollere din Google Map-tidslinje for at se, om den uønskede placeringshistorie er slettet.

Bemærk: Selvom du sletter Google-placeringshistorik på iPhone, kan den stadig gendannes, hvis du har en sikkerhedskopi til placeringerne.

Slet placeringshistorik

Del 3: Sådan slettes al Google-placeringshistorik

Google Map-app sporer, hvor du gik med din smartphone. Du kan fjerne al Google placeringshistorik på iPhone for at beskytte dit privatliv. Her er den detaljerede proces, du skal kende.

Trin 1:
Start din "Google Map" -app fra din startskærm, og log på din konto.
Trin 2:
Tryk på hamburger-knappen. Tryk på "Gear" -ikonet, og gå til indstillingen "Personligt indhold".
Trin 3:
Tryk på "Slet alle placeringshistorik", hvis du har til hensigt at slette al Google placeringshistorik på iPhone.
Trin 4:
I pop op-vinduet skal du markere afkrydsningsfeltet foran, jeg forstår og vil slette, og tryk på knappen "Slet" for at bekræfte det.

Bemærk: Det fjerner al placeringshistorik, så du bedst skal oprette en sikkerhedskopi først. Desuden fjerner det ikke kun placeringshistorikken fra din iPhone, men slettes også historieoplysningerne på din Google-konto.

Slet al Google placeringshistorik

Del 4: Sådan ryddes Google Location History

Hvis du vil rydde Googles placeringshistorik, som ingen kan gendanne, har du brug for et kraftfuldt iPhone-viskelæder, der rydder oplysningerne permanent på iPhone. Forestil dig bare, at du vil sælge din gamle iPhone, din placeringshistorik kan lække dit privatliv og dine spor. Hvad angår sagen, Aiseesoft FoneEraser er det ønskede iPhone-viskelæder til at fjerne Googles placeringshistorik såvel som de andre data permanent.

FoneEraser

Downloads

FoneEraser

  • Ryd hele Google-placeringshistorikken permanent og uigenkaldelig.
  • Giv tre forskellige sletningsniveauer til alle slags scenarier.
  • Hold privatlivets fred og placering i stand til at spionere af andre.
  • Tilgængelig til iPhone 12/11 / X / 8/7/6/5, der kører iOS 15/14/13/12/11 eller tidligere.

Sådan ryddes Google-placeringshistorik på iPhone

Trin 1 Slut iPhone til computer

Start iPhone-sletning på din computer. Tilslut din iPhone til computeren med USB-kablet. Programmet er i stand til at registrere al Google placeringshistorik inden for iPhone.

Installer

Trin 2 Vælg det høje sletningsniveau

Der er 3 forskellige sletningsniveauer. For at slette Google-placeringshistorikken permanent, kan du vælge "Højt" -niveau. Klik derefter på knappen "OK" for at bekræfte processen.

Vælg sletningsniveau

Trin 3 Slet al Google placeringshistorik

Klik på knappen "Start", og indtast derefter "0000" for at starte sletningen, fjern alle indstillinger og indhold på iPhone, inklusive Googles placeringshistorik. Derefter kan du konfigurere det som en ny iPhone i overensstemmelse hermed.

Slet

Del 5: Ofte stillede spørgsmål om sletning af Google Placeringshistorik

Er Googles placeringshistorik sikker?

Ifølge den officielle note deler Google ikke Placeringshistorik eller andre identificerende oplysninger med annoncører. Du har kontrol over de data, der er gemt på din Google-konto, og du kan til enhver tid slå personlige annoncer fra. Når annoncetilpasning er slået fra, bruger Google ikke de data, der er gemt på din Google-konto, til at vise dig mere relevante annoncer.

Sådan deaktiveres Google Placeringshistorik?

Gå til sektionen Placeringshistorik på din Google-konto. Slå Placeringshistorik til eller fra øverst. Du kan til enhver tid deaktivere Placeringshistorik for din konto.

Sådan ryddes Google Maps søgehistorik på iPhone?

Åbn Google Maps-appen på din iPhone. Tryk for at åbne menuen (tre stablede linjer), og vælg Indstillinger. Vælg Korthistorik, tryk på de tre prikker i søgefeltet og derefter Slet aktivitet efter. Vælg Slet efter dato, og vælg derefter et datointerval, eller vælg All Time for at slette alt. Til sidst skal du trykke på Slet.

Konklusion

Sådan slettes Google placeringshistorik på iPhone? Google Map-appen er en populær måde at navigere og finde de tilpassede routere på. Det fungerer dog baseret på din placeringstjeneste. Det betyder, at Google vil gemme ethvert sted, du har besøgt. Hvis du ikke vil have andre til at spore din placering og din opførsel, skal du finde den bedste måde at fjerne dine fodspor fra vores deling ovenfor, uanset om du vil slette bestemte placeringer eller al Google placeringshistorik.

Hvad synes du om dette indlæg?

Fantastike

Rating: 4.7 / 5 (baseret på 102 stemmer)Følg os på

Disqus-ikonEfterlad din kommentar og deltag i vores diskussion

Kort og placeringer

1. Apple Maps fungerer ikke 2. Sådan nulstilles placering på iPhone 3. Slet Google Location History 4. Sluk for placeringstjenester på iPhone 5. Skærmbillede af Google Maps 6. Ryd Google Maps-historie
FoneEraser kasse

Den mest kraftfulde værktøj nogensinde, så brugerne kan slette alt iPhone-indhold som kontakter, beskeder, fotos, videoer, noter osv. Og indstillinger permanent og grundigt.

Tilbage til toppen