Sådan slettes eller deaktiveres Instagram-konto permanent på iPhone permanent

25. Juni, 2021Nicole Jones

Som en platform og deling af sociale netværksplatforme har Instagram opnået en stigende popularitet blandt unge. Deling af fotos på denne platform betyder, at du har offentliggjort dit personlige liv offentligt. Stalkers kan i hemmelighed se, hvad du poster, hvilket bragte en potentiel risiko for dit privatliv.

Af hensyn til sikkerheden kan det være nødvendigt at slette Instagram-konto. Måske er du bare træt af at dele indlæg til offentligheden og vil lukke kontoen. Uanset hvad giver vi dig løsninger på slet din Instagram-konto permanent på iPhone. Du kan også følge vores trin for at deaktivere din Instagram-konto midlertidigt.

Slet Instagram-konto

Del 1. Sådan slettes Instagram-konto i iPhone-appen

Hvis du er træt af at bruge Instagram, kan du slette det permanent på din iPhone. Sletning af Instagram-konto kan være så svært som du tænker på. Hvis du har installeret Instagram-app på iPhone, kan du følge trin-for-trin-guiden for at slette den på din iPhone.

Trin 1
Åbn Instagram-app på din iPhone, og klik på kontoikon nederst på appen. Klik på menuknappen øverst til højre på grænsefladen.
Trin 2
Tryk på Indstillinger > Hjælp > Help Center. Gå derefter til webside Hjælp til Instagram.
Help Center
Trin 3
Find og tap Administrer din konto > Slet din konto. Udfold derefter Hvordan sletter jeg min konto?
Trin 4
Følg trinnene for at gå til Slet din kontoside, vælg grunden til, at du sletter din konto og indtaster din adgangskode igen. Tryk derefter på Slet permanent min konto.
Slet konto

Derefter slettes din Instagram -konto permanent, og alt indhold, der er relateret til den, slettes. Hvis du vil gemme Instagram -videoer og fotos, skal du bevare dem på forhånd.

Del 2. Sådan deaktiveres Instagram-konto midlertidigt på iPhone

Når du sletter din Instagram-konto, fjernes alt på Instagram som profil, fotos, videoer, kommentarer, likes og følgere. Hvis du bare ønsker at forlade et øjeblik eller slå den fra i en kort periode, kan du deaktivere Instagram-konto midlertidigt i stedet. Du kan følge trinnene for at deaktivere Instagram-konto i et stykke tid.

Trin 1
Log ind på Instagram-webstedet i Safari eller anden browser på iPhone.
Trin 2
Klik på knappen kontoikon øverst til højre på skærmen. Klik derefter på Indstillingsikon øverst til venstre på skærmen.
Log på
Trin 3
Tryk på Rediger profil, og tryk på Slet min konto midlertidigt.
Trin 4
Vælg grunden til, at du sletter din Instagram-konto og indtaster adgangskoden igen. Tryk derefter på Deaktiver midlertidigt konto.
Deaktiver midlertidigt konto

Bemærk: Når du har slettet Instagram-kontoen, vil alle udlagte fotos, videoer, kommentarer og mere blive skjult, indtil du genaktiverer den. Du kan heller ikke deaktivere Instagram-konto i Instagram-appen på iPhone.

Del 3. Sådan slettes Instagram-data permanent på iPhone

Når du har slettet din Instagram-konto, kan du slette Instagram-data, der gemmes på din iPhone. Du skal bruge et datarydningsprogram for at frigøre Instagram-data fra iPhone. Aiseesoft iPhone Cleaner er den kraftfulde værktøj til slet alt iPhone-indhold og -indstillinger inklusive Instagram-data permanent og grundigt.

iPhone Cleaner

Downloads

iPhone Cleaner

  • Slet kontakter, tekstbeskeder, opkaldshistorik, kalender, noter, musik, videoer på iPhone.
  • Slet ud og nulstil din iPhone ved at slette alle data og indstillinger grundigt.
  • Giv forskellige niveauer af sletningstilstande for at rydde data på iOS-enheder sikkert.
  • Understøtter iPhone 12/12 Pro / 12 Pro Max / 12 mini / 11 / XS / XR / X / 8/7 / 6/5/4.
Trin 1
Kør den brugervenlige iPhone Cleaner på din computer. Find et USB-kabel til at forbinde din iPhone og computer. Din iPhone registreres om få sekunder.
Tilslut iPhone
Trin 2
Derefter skal du klikke på Slet alle data fanen i venstre panel. Du kan derefter vælge sletningstilstand fra Lav Niveau, Mellemøsten Niveau eller Høj Niveau. Jo højere sletningstilstanden er, jo klarere bliver din iPhone.
Slet niveau
Trin 3
Du kan klikke Starten knappen og indtast 0000 for at bekræfte sletningen for at slette Instagram-data og andet indhold på din iPhone.
Slet alle data

Del 4. Ofte stillede spørgsmål om sletning af Instagram-konto på iPhone

1. Hvordan ved jeg, om min Instagram slettes?

Du kan søge efter dit brugernavn på Instagram for at kontrollere, om din konto er slettet. Hvis der er en User Not Found-fejl, skal din konto slettes.

2. Hvor længe kan jeg deaktivere min Instagram?

Før du sletter din Instagram-konto direkte, kan du midlertidigt deaktivere din konto for at skjule den. Du har 90 dage til at overveje, om du vil genaktivere kontoen eller fjerne den helt.

3. Hvorfor slettede Instagram min konto uden grund?

Det skyldes, at du muligvis overtræder en eller flere af Instagrams retningslinjer for fællesskabet. Hvis du ikke gjorde sådanne ting, kan du kontakte Instagram-support via telefon på 1-650-543-4800 eller via Instagrams online Hjælp.

Konklusion

Efter at have læst artiklen, kan du gøre det slet Instagram-konto på iPhone permanent og midlertidigt. Det afhænger meget af, om du vil beholde Instagram-kontoen. Hvad mere er, introducerede vi også den magtfulde FoneEraser til at slette Instagram-data på din iPhone. Hvis du har bedre løsninger, tøv ikke med at give en kommentar.

Hvad synes du om dette indlæg?

Fantastike

Rating: 4.5 / 5 (baseret på 117 stemmer)Følg os på

Disqus-ikonEfterlad din kommentar og deltag i vores diskussion

Fejlfinding på Instagram

Sådan rettes Instagram-videoer, der ikke spiller [5 løsninger] Fix Instagram kunne ikke opdatere feed Instagram-video uploades ikke Instagram holder sammenbrud på iPhone Slet Instagram-konto Gendan slettede Instagram-beskeder frit Gendan slettede Instagram-fotos
FoneEraser kasse

Den mest kraftfulde værktøj nogensinde, så brugerne kan slette alt iPhone-indhold som kontakter, beskeder, fotos, videoer, noter osv. Og indstillinger permanent og grundigt.

Tilbage til toppen