Sådan sletter du din TikTok-konto permanent på iPhone/Android

Januar 07, 2022Ashley Mae

Selvom TikTok er blevet en udbredt social medieplatform, er der mange grunde til, at nogen vil slette hans eller hendes TikTok-konto. For eksempel har nogle brugere bekymringer om privatlivets fred. Desuden mener en del af forældrene, at de kortformede videoer måske gør for deres børns opmærksomhed. Hvis du er klar til at beslutte dig for at undslippe TikTok, vil du opdage, at denne guide er nyttig. Alt du skal gøre er at følge nedenstående trin.

Slet TikTok-konto

Del 1: Sådan sletter du TikTok-konto

Før du sletter TikTok-konto, er der nogle vigtige ting:

1. Alle dine videoer vil blive slettet permanent. Derfor må du hellere lave en sikkerhedskopi og gemme dine videoer andre steder. 

2. Når en konto er slettet, vil den blive deaktiveret i 30 dage, og derefter vil dit indhold og din konto blive fjernet. I løbet af perioden kan du genaktivere den.

3. Sletning af TikTok-kontoen vil ikke rydde op i de videoer, du har downloadet til din hukommelse.

I det følgende beskriver vi hele processen for sletning af din TikTok-konto på mobil og computer.

Sådan sletter du TikTok-konto på mobil

Slet konto
Trin 1:
Tænd TikTok-appen fra din startskærm eller appskuffe, log ind på din konto.
Trin 2:
Gå til profilskærmen ved at trykke på Me på bunden. Tryk på menu knap med et ikon med tre prikker øverst til højre for at komme ind i Privatliv og indstillinger skærmbilledet.
Trin 3:
Tryk på ikonet Administrer min konto mulighed, og tryk på Slet konto knappen i bunden. Tryk på Send kode knap. Når du bliver bedt om det, skal du indtaste det telefonnummer, der er knyttet til din konto.
Trin 4:
Indtast Verifikationskode som du har modtaget, og tryk på Fortsæt.. Læs beskeden, og tryk på Slet konto knap. Tryk til sidst på Slette at bekræfte det.

Sådan sletter du TikTok-konto på computer

Trin 1:
Besøg TikTok-webstedet i din browser, og log ind på din konto.
Trin 2:
Tryk på din profil billede, og vælg Indstillinger mulighed i kontekstmenuen.
Log ind
Trin 3:
Gå til Administrer konto fanen fra venstre side, find Kontokontrol afsnittet i højre side, og klik på Slette .
Slet konto-pc
Trin 4:
Når du får bekræftelsessiden, skal du læse advarslerne og klikke Fortsæt.. Hit the Send kode knappen, indtast den 4-cifrede kode efter modtagelse, og klik Slet konto.

Del 2: Sådan sletter du TikTok-data permanent

Selvom du sletter TikTok-kontoen, er app-cachen og de downloadede videoer stadig på din iPhone-hukommelse. Heldigvis, Aiseesoft FoneEraser kan hjælpe dig med at slette dem alle og beskytte dit privatliv uden tekniske færdigheder.

FoneEraser

Downloads

Aiseesoft FoneEraser – Bedste TikTok Data Cleaner

  • Scan TikTok-cache og korte videoer til sletning.
  • Afinstaller TikTok-appen efter kontosletning.
  • Beskyt dine filer og data på iPhone.
  • Tilgængelig til næsten alle iPhones og iPads.

Sådan sletter du TikTok-data på iPhone

Trin 1: Tilslut iPhone
Start den bedste TikTok-datarenser, når du har installeret den på din computer. Tilslut din iPhone til den samme computer ved hjælp af et Lightning-kabel. Softwaren vil opdage håndsættet med det samme. For iOS 13 og nyere skal du indtaste din adgangskode for at tillade forbindelsen.
Tilslut din enhed til computeren
Trin 2: Scan efter TikTok-videoer
Vælg Frigør plads fanen fra venstre side, og klik på Hurtig scanning knappen for at lede efter de ubrugelige data på din iPhone-hukommelse. 
Hurtig scanning
Trin 3: Slet TikTok-data
Gå derefter tilbage til Afinstaller applikationer underfane, vælg TikTok-appen og tryk Afinstaller. Skift til Slet store filer underfane, tjek de TikTok-videoer, du vil slette, og klik Slet knap. Vent på, at processen er færdig, og afbryd din iPhone.
Slet store filer

Forresten kan du også bruge dette værktøj til ryd TikTok-caches, og frigør din enhed.

Del 3: Ofte stillede spørgsmål om sletning af TikTok-konto

Hvordan sletter du din TikTok-konto uden at vente 30 dage?

Ifølge TikTok vil din konto forblive inaktiv i 30 dage, efter du har slettet den. Dette gøres, så brugerne kan gendanne deres konti, hvis de tror, ​​de har begået en fejl. Derfor kan du ikke slette din konto uden at vente.

Kan jeg slette en andens TikTok-konto?

Du kan ikke slette en TikTok-konto uden at få adgang til den tilknyttede e-mail eller telefonnummer. Det betyder, at du kan slette enhvers konto, hvis du har tilknyttet e-mail eller telefonnummer, som bruges til at modtage bekræftelseskoden.

Hvorfor kan jeg ikke slette TikTok-kontoen?

Først skal du logge ind på din konto for at slette den. Desuden skal din konto fungere normalt. 

Konklusion

Når du læser vores guide, bør du forstå, hvordan du sletter din TikTok-konto, og hvad der sker efter sletning af den. Nogle gange er du nødt til at fjerne din konto fra sociale medier, hvis det har negative konsekvenser for dit liv eller arbejde. Desuden anbefalede vi også den bedste måde at rydde op i de downloadede videoer, Aiseesoft FoneEraser. Hvis du støder på andre problemer relateret til dette emne, er du velkommen til at kontakte os ved at efterlade din besked under dette indlæg.

Hvad synes du om dette indlæg?

Fantastike

Rating: 4.9 / 5 (baseret på 165 stemmer)Følg os på

Disqus-ikonEfterlad din kommentar og deltag i vores diskussion
FoneEraser kasse

Den mest kraftfulde værktøj nogensinde, så brugerne kan slette alt iPhone-indhold som kontakter, beskeder, fotos, videoer, noter osv. Og indstillinger permanent og grundigt.

Tilbage til toppen