Sådan slettes WeChat-kontakter på iPhone eller Android

Maj 20, 2021Nicole Jones

WeChat er blevet mere og mere populær som en primær instant messaging-app, der har omkring 700 millioner aktive brugere over hele verden. Hvis du har brugt denne app, vil du opdage, at alle meddelelser og kontakter vil tage meget plads på din mobiltelefon. Når du beslutter at slette nogle af WeChat-kontakter, som du sjældent kommer i kontakt med eller en, der er en fremmed for dig, for at frigøre mere plads på iPhone eller Android, kan du undre dig over, hvordan det kan gøres. I dette indlæg introducerer vi, hvordan vi sletter WeChat-kontakter på iPhone eller Android, og fortæller også forskellen mellem at slette og blokere nogen i WeChat. Hvad mere er, det er også vigtigt at slette WeChat-data permanent fra din iPhone, efter at du har slettet WeChat-kontakter og meddelelser.

Slet WeChat-kontakter

Del 1. Forskel mellem Slet og bloker WeChat-kontakter

Hvis du ikke ønsker at modtage beskeder fra nogen mere, kan du slette ham / hende fra WeChat-kontakter eller blokere ham / hende fra at sende beskeder til dig. De to handlinger har lignende funktion, så hvad er forskellen mellem sletning og blokering?

Hvis du sletter nogen fra WeChat-kontakter, fjernes chattehistorikken også helt. Og når kontakten er slettet, kan du ikke vende denne handling. Hvis du senere skiftede mening, skal du tilføje ham / hende tilbage ved at søge efter hans / hendes WeChat-ID og sende en veneanmodning igen. Så hvis du sørger for, at du ikke ønsker at modtage beskeder fra nogen for evigt, og at du ikke tilføjer ham / hende tilbage igen, kan du slette ham / hende fra dine WeChat-kontakter permanent.

Hvis du tilføjer nogen til en blokeret liste, kan han eller hun ikke kontakte dig på nogen måde, og de vil ikke blive underrettet om, at de er blevet blokeret. Men hvis du har bekræftelse af venner indstillet til "til", når de prøver at kontakte dig for første gang, vil de vide, at årsagen til at de vil modtage en påmindelsesmeddelelse som "Meddelelsen sendes med succes, men afvises af modtageren." Hvis du indstiller bekræftelse af venner som "slukket", vil den blokerede WeChat-ven kunne sende dig beskeder som normalt, og de ved ikke, at de er blevet blokeret. Du kan fjerne den blokerede person fra den blokerede liste, hvis du vil tale med ham / hende senere. Så denne handling er reversibel.

Bloker WeChat-kontakter

Del 2. Sådan slettes / blokeres WeChat-kontakter på iPhone / Android

Det er nemt at vende en WeChat-kontakt på iPhone eller Android, bare følg nedenstående trin.

Trin 1
Åbn WeChat-appen på din iPhone eller Android-enhed, og tryk på "Kontakter" i bunden af ​​skærmen.
Trin 2
Naviger for at finde den kontakt, du vil slette, og tryk på den for at åbne hans eller hendes profilside.
profiler
Trin 3
Tryk på "..." fra øverste højre hjørne og vælg "Slet" indstillingen. Når du har bekræftet at slette kontakten, fjernes de tilknyttede chats også fra din WeChat.
Slette

Det er også let at blokere en WeChat-ven på iPhone eller Android. Kontroller trinnene herunder.

Trin 1
Åbn WeChat-appen på din iPhone eller Android.
Trin 2
Tryk på Kontakter og naviger til det kontaktnavn, du vil blokere.
Trin 3
Tryk på det kontaktnavn for at åbne hans eller hendes profilside, tryk på knappen "..." og tænd for Bloker-indstillingen.
Bloker

Hvis du vil fjerne en ven fra den blokerede liste, skal du gå til Mig> Indstillinger> Privatliv og trykke på Blokeret liste, trykke på WeChat-vens navn for at åbne hans / hendes profil og derefter trykke på knappen "..." øverst til højre hjørne for at deaktivere blokeringsindstillingen. Derefter fjernes personen fra den blokerede liste.

Blokeret liste

Del 3. Sådan slettes WeChat-data fra iPhone permanent

Manuelt slettede WeChat-kontakter og chattehistorik er stadig tilgængelige, fordi WeChat-datafragmenterne stadig er tilbage på harddisken. Så hvis du ikke ønsker, at dit privatliv skal lækkes, skal du bedre bruge en WeChat-dataslet til at slette dine WeChat-kontakter permanent og gøre dem bestemt ikke genoprettelige. For at slette WeChat-kontaktfragmenter på iPhone, anbefaler vi dig at bruge FoneEraser.

FoneEraser

Downloads

Aiseesoft FoneEraser

  • Slet alle data som Kalender, WeChat-data, kontakter, tekstmeddelelser / iMessages, opkaldshistorie, noter og mere på iPhone / iPod / iPad for at beskytte privatlivets fred.
  • Tilbydes tre sletningsniveauer valgfrit.
  • I stand til at slette flere iOS-enheder samtidigt.
  • Understøtter iOS 13/14.

Trin til at slette WeChat-data permanent på iPhone

Trin 1
Download, installer og start FoneEraser på din computer. Slut din iPhone til computeren med et USB-kabel, vent sekunder på dette iOS-sletningsværktøj til automatisk at registrere din iPhone.
Tilslut
Trin 2
Når din iPhone er registreret, skal du vælge sletningsniveauet fra Lav, mellem og Høj i henhold til dit krav. Hvis du vil tørre din iPhone helt, så Høj niveau anbefales. Når du har valgt sletningsniveauet, skal du klikke på Starten .
vælg Sletningsniveau
Trin 3
Indtast venligst 0000 og klik Slet at slette WeChat-kontaktfragmenter og cacher samt andre private oplysninger fra iPhone permanent og grundigt.
Bekræft sletning af alle data

Vent et stykke tid, og alle WeChat-data slettes fra din iPhone uden nogen mulighed for at blive gendannet.

Del 4. Ofte stillede spørgsmål om sletning af WeChat-kontakter

1. Hvad sker der, hvis du sletter en kontakt på WeChat?

Hvis du sletter kontakten på din WeChat, fjernes den samtale, du har med ham / hende, fra samtalelisten. Og på samme tid fjernes han / hun fra din kontaktliste.

2. Hvordan kan jeg gendanne slettet kontakt fra WeChat?

Hvis du sletter nogen på WeChat, kan du ikke gendanne den slettede kontakt, medmindre du tilføjer ham / hende igen. Du kan tilføje din ven ved at søge på hans / hendes telefonnummer eller WeChat ID. Du kan også bruge QR-koden til at tilføje ham / hende.

3. Hvordan rapporterer jeg nogen om WeChat?

Gå til kontakter og vælg den, du vil rapportere. Tryk på ikonet med tre prikker i øverste højre hjørne. Find Rapport og vælg derefter grunden til, at du vil rapportere ham / hende.

Konklusion

I denne artikel introducerede vi ikke kun, hvordan vi sletter WeChat-kontakter fra iPhone eller Android-enhed, men fortæller også forskellen mellem at slette og blokere en WeChat-kontakt. Så du kan bedre beslutte, om du vil slette eller blokere en WeChat-ven eller slette en WeChat-kontakt i henhold til dit reelle behov. Glem heller ikke at slette WeChat-datafragmenter, når du har slettet WeChat-kontakter manuelt.

Hvad synes du om dette indlæg?

Fantastike

Rating: 4.7 / 5 (baseret på 216 stemmer)Følg os på

Disqus-ikonEfterlad din kommentar og deltag i vores diskussion

WeChat

Sådan flyttes WeChat-historie Gendan slettet iPhone WeChat Gendan Wechat-konto WeChat kan ikke sende besked Slet Wechat Kontakter iPhone Android Send filer via WeChat Slet WeChat-konto iPhone
MobieSync kasse

Den professionelle iPhone / Android data manager og overførsel til overførsel af forskellige filer mellem iOS / Android telefon og computer og mellem to mobiltelefoner med 1 klik.

Tilbage til toppen