Sådan nulstilles placering på en iPhone [Løst]

25. Juni, 2021Nicole Jones

Når du installerer en ny app på din iPhone og indtaster den, kan der vises en dialogboks, der spørger, om denne app kan bruge din nuværende placering. Takket være GPS er din iPhone nu et mobilt navigationssystem. Det er al praktisk at identificere din nuværende placering. Mange apps er afhængige af GPS og bruger placeringsdataene til at fungere korrekt.

Af forskellige grunde vil du dog nulstille placeringen på iPhone. For eksempel fungerer din GPS undertiden ikke korrekt. Eller du vil ikke tillade, at nogle apps bruger oplysninger om din nuværende placering mere. Derefter hvordan man nulstiller placering på iPhone?

Nulstil placering på iPhone

Del 1. Sådan nulstilles placering og privatliv på iPhone

Så længe du tænder for Lokationstjenester og giver tilladelse, bruger nogle apps som Kort og Vejr oplysninger om din aktuelle placering og giver dem tilladelse til i indstillingerne for beskyttelse af personlige oplysninger. Faktisk spores du af mange apps, mens den daglige brug af din iPhone. Sikkert, du vil slå nogle apps fra og kun beholde de nødvendige apps. Denne del viser dig, hvordan du nulstiller placering på iPhone og fjerner alle de tilladelser, som apps bruger til at holde styr på din nuværende placering.

Trin 1
Lås din iPhone op og åben Indstillinger app. Tryk på Generelt sektion og rul ned for at finde Nulstil mulighed i den nederste del.
Trin 2
Trykke på Nulstil og gå ind i Reset-grænsefladen. Den sidste sektion er Nulstil placering og privatliv. Tryk på det for at nulstille placeringen på iPhone. Her bliver du bedt om at indtaste din adgangskode for at bekræfte handlingen.
Nulstil placering af personlige oplysninger på iPhone
Trin 3
Trykke på Nulstil indstillingerne for at starte nulstilling af din iPhone-placering.

Del 2. Sådan slås placeringstjenester fra til specifikke apps

Når du har udført nulstillingen af ​​placeringsindstillinger på iPhone, kan apps ikke bruge dine aktuelle placeringsoplysninger. Med ovenstående metode kan du nemt nulstille din iPhone-placering. Men som vi nævnte ovenfor, i de fleste tilfælde ønsker du kun at deaktivere lokationstjenesten for nogle specifikke apps, hvad skal du gøre?

Trin 1
Lås din iPhone op og gå til Indstillinger ca.
Trin 2
Rul ned for at finde Privatliv afsnit. Tryk på den for at komme ind i Privatliv interface.
Trin 3
Sørg for, at Beliggenhed Tjenester is On. Rul derefter ned for at finde den app, du vil slå dens placeringstjeneste fra. Du kan trykke på appen og vælge en bestemt indstilling til den.

Du får 4 muligheder for at kontrollere placeringstjenesten for hver app, Spørg aldrig, næste gang, mens du bruger appen, og altid.

Nulstil placeringstjenester til apps

Hvis du vælger Altid, får denne app adgang til din placering, selv når appen er i baggrunden. Appen forhindres i at få dine placeringsoplysninger, når du vælger Aldrig. Faktisk vælger du i de fleste tilfælde Mens du bruger appen. Det giver app kun mulighed for at identificere din aktuelle placering, når appen eller en af ​​dens funktioner er synlige på skærmen. Her kan du vælge et valg efter dit behov.

Del 3. Bedre måde at administrere og nulstille placeringsindstillinger på iPhone

Sandheden er, så længe du giver placeringstjenester tilladelser til nogle apps, vil de altid spore dig, selv du slukker deres lokationstjenester. Når du nulstiller placering på iPhone, har nogle indbyggede apps ikke tilladelse til at få din nuværende placering. Men nogle apps fra tredjepart gør det stadig. I den følgende del viser vi dig en bedre måde at nulstille placeringsindstillinger på iPhone.

Her anbefaler vi stærkt Aiseesoft iPhone Cleaner for at hjælpe dig med at nulstille placeringsindstillingerne på iPhone grundigt. Det er specielt designet til at beskytte dit privatliv.

iPhone Cleaner

Downloads

Aiseesoft iPhone Cleaner - Slet alt indhold og indstillinger sikkert

  • Tør og nulstil din iPhones indhold og indstillinger hurtigt og grundigt.
  • Tilby 3 sletningsniveauer, så du eventuelt kan slette alle data på iPhone / iPad / iPod.
  • Slet private data som kontakter, beskeder, opkaldshistorik, fotos osv. På iPhone.
  • Understøtter både Windows- og Mac-operativsystemer.
Trin 1
Først skal du gratis downloade, installere og køre denne software til nulstilling af placering på iPhone på din computer. Det tilbyder både Windows og Mac-versioner. Sørg for at downloade den rigtige version.
Trin 2
Når du går ind i hovedgrænsefladen, kan du slutte din iPhone til den med et lyskabel. For den første forbindelse skal du trykke på Stol på denne computer på din iPhone-skærm for at sikre dig, at den kan genkendes med succes.
Tilslut iPhone
Trin 3
Så navigere til Slet alle data fanen i venstre side. Det giver dig 3 niveauer til at fjerne placeringstjenesterne, Lav, mellemog Høj. Hvert niveau overskriver forskellige tidspunkter for at slette dit indhold og dine indstillinger på iPhone.
Slet niveau
Trin 4
Vælg et niveau, og klik derefter på Starten knappen til slå placeringstjenester fra på iPhone. Ved at gøre dette fjernes også alle eksisterende iOS-data på samme tid. Så du skal først sikkerhedskopiere iPhone-data.
Slet alle data

Del 4. Ofte stillede spørgsmål om nulstilling af placering på iPhone

1. Hvorfor er min placering forkert på min iPhone?

Du kan først gå til Indstillinger> Privatliv> Lokalitetstjenester for at se, om Lokationstjenester er slået til. Rul derefter og find Maps. Sørg for, at det er indstillet til Mens du bruger appen eller widgets.

2. Hvordan kan du spore en iPhone-placering?

Hvis du vil hjælpe dit familiemedlem med at spore deres manglende enhed, kan du gå til Indstillinger> Privatliv og slå Placeringstjenester til. Gå derefter til Indstillinger> [dit navn]> Find min> Find min iPhone. Slå Find min iPhone til, Find mit netværk og Send sidste placering.

3. Kan du falske din placering på iPhone?

Det er ikke så let at falske placeringen af ​​en iPhone ved blot at bruge en app som en Android-telefon. Den bedste løsning er at bruge relateret software på din computer. Du kan prøve iTools eller Dr. Fone.

Konklusion

Vi talte primært om hvordan man nulstiller placering på iPhone på denne side. Vi fortæller dig detaljerede trin til at administrere og nulstille placeringstjenesteindstillinger på dine iOS-enheder. Hvis du stadig har spørgsmål, tøv ikke med at give os en besked.

Hvad synes du om dette indlæg?

Fantastike

Rating: 4.7 / 5 (baseret på 110 stemmer)

Disqus-ikonEfterlad din kommentar og deltag i vores diskussion

Kort og placeringer

1. Apple Maps fungerer ikke 2. Sådan nulstilles placering på iPhone 3. Slet Google Location History 4. Sluk for placeringstjenester på iPhone 5. Skærmbillede af Google Maps 6. Ryd Google Maps-historie
iPhone Cleaner kasse

iPhone Cleaner kan rense ubrugelige data på din enhed selektivt. Du kan også bruge den til at slette dine private data og holde din iPhone / iPad / iPod Touch hurtig og sikker.

Tilbage til toppen
Sådan nulstilles placering på en iPhone [Løst]