Sådan slår du placering fra på iPhone og skjuler, hvor du er

Juli 19, 2022Ashley Mae

Placeringstjenester er den indbyggede funktion på alle iPhone- og iPad-enheder. Den holder styr på din nuværende placering. Selvfølgelig er denne funktion nyttig, når du navigerer til et sted, deler dit opholdssted med familien, spiller AR-spil og mere. Det er dog et stort problem, hvis du ikke ønsker at beskytte dit privatliv. Denne guide fortæller dig, hvordan du slå placeringstjenester fra på din iPhone i en række forskellige situationer.

Slå Placering fra på iPhone

Del 1: Sådan slår du placering fra på iPhone

Efterhånden som Apple bliver ved med at forbedre placeringstjenesterne på iPhone, bliver indstillingerne mere og mere komplicerede. Her viser vi, hvordan du slår iPhone-placeringstjenester fra for henholdsvis systemet, specifikke apps, deling og mere.

Sådan deaktiveres alle placeringer på iPhone

Alle placering
Trin 1:
Kør appen Indstillinger fra din startskærm, og gå til Privatliv og så Beliggenhed Tjenester.
Trin 2:
Sluk for Beliggenhed Tjenester. Tryk på, når du bliver bedt om det slukke for at bekræfte ændringerne.

Bemærk: Selvom du deaktiverer alle lokalitetstjenester på din iPhone, vil den blive aktiveret, når du aktiverer Lost Mode for din enhed. For at forhindre det skal du også deaktivere Find min iPhone.

Sådan deaktiveres placering for specifik app på iPhone

Placering App
Trin 1:
For at deaktivere placeringen for en specifik iPhone-app skal du åbne appen Indstillinger.
Trin 2:
Gå til Privatliv fanen, og tryk på Beliggenhed Tjenester vare.
Trin 3:
Nu vil du se alle apps på din iPhone, der bruger din placering. Rul ned og tryk på den ønskede app, som f.eks Vejr, og tryk på Aldrig for at slå placeringen fra.

Sådan skjules placering for systemet på iPhone

Placeringsindstillinger
Trin 1:
Hvis du ikke ønsker, at systemfunktionerne skal bruge din placering på din iPhone, skal du også gå til Indstillinger, Privatlivog Beliggenhed Tjenester.
Trin 2:
Rul ned, og tryk på System Services vare. Her kan du deaktivere bestemte tjenester eller dem alle.

Bemærk: For at beskytte dig selv, foreslår vi, at du beholder Nødopkald & SOS aktiv.

Sådan deaktiveres placeringssporing på iPhone

Lokationsspor
Trin 1:
For at skjule din placering på din iPhone for dine venner og familie skal du åbne Find My-appen.
Trin 2:
Gå til Mennesker fanen nederst, og vælg den ønskede kontakt.
Trin 3:
Tryk på Stop med at dele.

Bemærk: Hvis du har til hensigt at skjule din placering for alle, skal du skifte til Me fanen, og slå fra Stop med at dele.

Sådan slår du placeringssporing fra i Messages-appen

Beliggenhedsmeddelelse
Trin 1:
Hvis du har givet kontakt til tilladelse til at spore din placering i din Beskeder-app, skal du køre den.
Trin 2:
Find og tryk på kontaktens profilikon, og tryk på Info.
Trin 3:
Tryk derefter på Stop med at dele min placering for at deaktivere placering på iPhone.

Sådan deaktiveres Del min placering på iPhone

Del placering
Trin 1:
En anden måde at gøre det på slå placeringstjenester fra på iPhone for venner og familie er ved at gå til appen Indstillinger.
Trin 2:
Tryk på Privatliv og så Beliggenhed Tjenester.
Trin 3:
Tryk Del min placering element, og slå kontakten fra.

Sådan slår du Parkeret placering fra i Maps

Kortplacering
Trin 1:
Hvis du ikke kan lide at vise din bils placering på Apple Maps, skal du åbne appen Indstillinger og gå til Maps fane.
Trin 2:
Find og sluk for Vis parkeret placering vare.

Sådan skjuler du placering på iPhone ved at deaktivere Find min iPhone

Find min iPhone-funktionen giver dig mulighed for at finde din iOS-enhed på kortet, selvom den ikke er i din hånd. Selvfølgelig får den adgang til placeringstjenesterne, og du kan hurtigt deaktivere den.

Find iPhone
Trin 1:
Åbn appen Indstillinger, og tryk på dit Apple-id.
Trin 2:
Tryk Find mig vare, og derefter Find min iPhone.
Trin 3:
Her kan du deaktivere Find min iPhone, Find mit netværk, Og / eller Send sidste placering.

Del 2: Bedste måde at indstille virtuel placering på iPhone

Som du kan se, er det lidt komplekst at slå placering fra på iPhone, blandt andet på grund af designet. Gennemsnitlige mennesker er let forvirrede og kan ikke forstå, hvilken tjeneste de skal slå fra. Derfor anbefaler vi en anden løsning, at indstille virtuelle lokationer med Aiseesoft AnyCoord. Det er en one-stop måde at ændre GPS-placeringen på iPhone for alle tjenester og apps.

AnyCoord

Downloads

Aiseesoft AnyCoord - Bedste alternativ til PGSharp til iOS

  • Skjul iPhone-placering uden nogen tekniske færdigheder.
  • Skift placering eller simuler GPS-bevægelse nemt.
  • Sikker at bruge og jailbreak ikke din iOS-enhed.
  • Tilgængelig til næsten alle iPhone- og iPad-modeller.

Sådan skjuler du iPhone-placering med en computer

Trin 1:
Tilslut iPhone

Når du skal skjule placeringen på din iPhone, skal du slutte den til din computer med Lightning-kablet, der fulgte med din enhed. Start den bedste placeringsændring til iOS, efter du har installeret den på din computer. Så længe du klikker på Starten knappen, vil softwaren finde din iPhone. Hvis det er første gang, du tilslutter din iPhone til computeren, skal du trykke på Stol på din iOS-skærm for at tillade forbindelse.

Klik på Start-knappen
Trin 2:
Skjul iPhone-placering

Efter at have fundet det, vil du blive ført til hovedgrænsefladen med fire store knapper. For at skjule din statiske placering på din iPhone skal du vælge Rediger placering knappen, og du vil blive præsenteret for kortet. Her kan du se den fysiske placering af din iPhone. Der er to måder at skjule din placering på din iPhone:

Klik på den ønskede placering med musen, og tryk på Flyt til knappen på adressefeltet. Eller søg efter den ønskede adresse på Rediger placering boks og klik på Bekræft ændring knappen for at bekræfte ændringerne.

kort Interface
Trin 3:
Vælg en bevægelsestilstand

iPhone-placeringsskifteren ændrer ikke kun den statiske placering, men ændrer også ruten. Du kan vælge en tilstand i hovedgrænsefladen eller fra værktøjslinjen på kortet, som f.eks . Indtast derefter startpunktet og slutpunktet for din rute på pop op-boksen. Klik på Start Flyt knappen for at oprette den virtuelle rute på din iPhone.

Klik på One Stop

Del 3: Ofte stillede spørgsmål om at slå placering fra på iPhone

Er det sikkert at deaktivere placering på iPhone?

Deaktivering af placering er blot én måde at bevare dit privatliv på. Det er dog en god idé at holde en balance mellem tilladelse og at slå din placering fra. Nogle apps og tjenester anmoder om placeringen for at hjælpe dig eller endda redde dit liv.

Hvordan ordner jeg min placering på min iPhone?

Hvis din iPhone tror, ​​du er i en anden by, skal du åbne appen Indstillinger og gå til Privatliv og derefter Beliggenhed Tjenester. Tænd for Beliggenhed Tjenester at finde hvor du er lige nu.

Hvorfor bliver appen Find mine venner ved med at sige, at placering ikke er tilgængelig?

Tjek først datoen på din vens enhed, hvilket kan være forkert. Hvis placeringstjenesterne er deaktiveret, kan du heller ikke få placeringen. Når din vens enhed går i flytilstand, kan du ikke bruge placeringen.

Konklusion

Denne vejledning har diskuteret, hvordan du deaktiverer placering på din iPhone for at beskytte dit privatliv mod apps, systemtjenester, venner og familie osv. Du kan nemt følge trinene for at udføre jobbet. Aiseesoft AnyCoord er en alternativ måde at skjule din fysiske placering på din iPhone. Hvis du har andre spørgsmål, bedes du skrive dem ned i kommentarfeltet under dette indlæg.

Hvad synes du om dette indlæg?

Fantastike

Rating: 4.8 / 5 (baseret på 287 stemmer)Følg os på

Disqus-ikonEfterlad din kommentar og deltag i vores diskussion
AnyCoord kasse

Aiseesoft AnyCoord kan hjælpe dig med at skjule, forfalske eller ændre din GPS-placering til et hvilket som helst andet sted med lethed. Du kan endda planlægge en flytterute, hvis det er nødvendigt.

Tilbage til toppen