Sådan administreres og slukkes placeringstjenester på iPhone

September 20, 2019Nicole Jones
Sådan deaktiveres placeringssporing på iPhone uden at andre ved det? Jeg bemærker, at mange apps har kravene til placeringstjeneste. Sandheden er, at jeg foretrækker at slå disse lokationstjenester fra. Jeg har kun brug for dem, når jeg bruger nogle bestemte øjeblikke. Hvordan kan jeg gøre det?
Sluk for placeringstjenester på iPhone

Placeringstjenesterne på din iPhone og iPad giver mange fordele og bekvemmelighed. Du kan stole på GPS, Wi-Fi, placering af celletårn og Bluetooth for at finde din iOS-enhed. Disse placeringsdata kan give dig en imponerende nøjagtig placering på et kort.

Men for nylig kan du, bortset fra nogle kortprogrammer, finde ud af, at næsten alle apps kræver din placeringstilladelse. Faktisk vil du ikke dele din personlige placering med dem. Det føles som om du bliver sporet af dine ting og ting hele tiden, lidt irriterende. Derefter hvordan man deaktiverer lokationstjenester på iPhone? Eller bare deaktivere placeringssporing for nogle specifikke apps?

Del 1. Sådan slukkes placeringstjenester helt

Faktisk er det ganske let at slå placeringstjenester fra på iPhone eller iPad. På den første del viser vi dig, hvordan du deaktiverer lokationstjenester helt. Det betyder, at selv Apple Maps ikke kan give dig nøjagtige aflæsninger af din placering. Bemærk, at du ikke kan bruge “Find min iPhone”-Funktion i dette tilfælde.

Trin 1
Lås din iPhone op, og åbn appen "Indstillinger".
Trin 2
Rul ned og tryk på “Privatliv”. Find og tap derefter på “Location Services”.
Trin 3
Når du åbner grænsefladen "Location Services", kan du tænde og slukke for lokationstjenesterne ved at skifte til knappen. Her skal du sikre dig, at den er i “Fra” -tilstand.
Beliggenhed Tjenester

Du kan også finde en "Del min placering" mulighed i denne grænseflade. Denne funktion gør det muligt for dig del nøjagtig iPhone placering til venner gennem meddelelser. Når du har behov for at vise nogen det nøjagtige sted, hvor du er, kan du bruge det.

Del 2. Sådan administreres (tænd / sluk) placeringstjenester til specifikke apps

Under de fleste omstændigheder ønsker du kun at deaktivere lokationstjenesterne for nogle specifikke apps. Denne del viser dig, hvordan du gør det i detaljer.

Trin 1
Tænd din iPhone og gå til appen "Indstillinger".
Trin 2
Rul ned og tryk på “Privatliv”. Gå derefter ind i "Location Services" -grænsefladen, og sørg for, at funktionen er aktiveret.
Trin 3
Nu kan du se, at mange apps er vist nedenfor. Her kan du rulle ned for at finde den app, du vil lukke placeringstjenesten.
Trin 4
Efter at have tappet på appen får du 3 muligheder for at styre placeringssporing, "Aldrig", "Mens du bruger appen" og "Altid". I de fleste tilfælde kan brugerne vælge indstillingen "Mens du bruger appen". Du kan vælge en efter dit behov. Hvis du vil slå placeringstjenesten fra, skal du blot vælge "Aldrig".
Valg af placeringstjenester

Del 3. Sådan deaktiveres lokalitetssporing, der bruges af iPhone selv

Udover alle typer iOS-apps sporer selve iOS-enheden også dine placeringsdata. Der er en "Betydelige placeringer" -funktion designet i iOS til at registrere, hvor du besøger mest og anden information. Hvis du vil deaktivere placeringssporing af din iPhone eller iPad, kan du kontrollere følgende vejledning.

Trin 1
Åbn appen "Indstillinger" på din iPhone, og vælg derefter indstillingen "Privatliv".
Trin 2
Tryk på “Location Services”, og rul derefter ned for at finde “System Services”. Det er i bunden af ​​grænsefladen.
Trin 3
Tryk på "Systemtjenester", og vælg derefter "Betydelige placeringer". I dette trin skal du indtaste en adgangskode for at aktivere Face ID eller Touch ID. Derefter kan du deaktivere funktionen ved at skifte til knappen "Betydelige placeringer".
Væsentlige steder

Del 4. Fantastisk måde at beskytte dit privatliv og dine personlige data

Med ovenstående løsninger kan du håndterer placeringstjenesterne på iPhone og iPad, uanset om du slukker eller tænder for denne funktion. Her kan vi anbefale en brugervenlig iOS-datahåndtering, iOS Data Backup & Restore for at hjælpe dig med bedre at beskytte dit privatliv og alle personlige data. Det har mulighed for at tage backup af alle typer iOS-data, f.eks. Billeder, videoer, sange, kontakter, beskeder osv. Til din computer. Hvad mere er, det giver dig mulighed for at gendanne alle data tilbage, hvis du mister nogle vigtige.

iOS Data Backup og Gendan

Downloads

iOS Data Backup og Gendan

  • Sikkerhedskopiér alle populære iOS-data til pc / Mac og gendan fra sikkerhedskopi til iOS-enhed.
  • Support fotos, kontakter, beskeder, noter, kalendere og flere filtyper.
  • Forhåndsvis og sikkerhedskopier de ønskede iOS-data fra iPhone / iPad / iPod til computeren.
  • Understøtt alle iPhone-, iPad- og iPod-modeller og iOS-versioner.
grænseflade

Du behøver ikke at bekymre dig om placeringssporing efter at have læst dette indlæg. Vi viser dig detaljeret guide til at hjælpe dig slå placeringstjenester fra på iPhone og iPad. Hvis der stadig er noget, der puslespil dig, tøv ikke med at give os en besked.

Hvad synes du om dette indlæg?

Fantastike

Rating: 4.6 / 5 (baseret på 100 stemmer)Følg os på

Disqus-ikonEfterlad din kommentar og deltag i vores diskussion

Kort og placeringer

1. Apple Maps fungerer ikke 2. Sådan nulstilles placering på iPhone 3. Slet Google Location History 4. Sluk for placeringstjenester på iPhone 5. Skærmbillede af Google Maps 6. Ryd Google Maps-historie
iOS Data Backup & Restore kasse

Dit bedste valg til at tage sikkerhedskopi af data fra iPhone / iPad / iPod til Windows / Mac og gendanne fra iOS-data-sikkerhedskopi til iOS-enhed / computer sikkert og effektivt.

Tilbage til toppen