MXF ConverterMXF Converter

Bedømmelser & anmeldelser

Aiseesoft MXF Converter er den professionelle og fleksible MXF / P2 MXF Transcoding software, tilbyder perfekt løsning til at konvertere MXF video til redigerbare videoformater i 2D / 3D-tilstande uden kvalitetstab. Se hvad vores kunder siger:

GRATIS DOWNLOAD
Køb Nu20% rabat

Dit forslag vil blive meget værdsat!

Skrive en anmeldelse
Af Holley 2021-02-27

Fungerer godt

Fungerer godt og let at bruge! Jeg kan konvertere Canon XF305 optagede videoer til alle formater nu. Jeg ledte efter en MXF-konverter, der kunne konvertere MXF-filer fra min Canon XF305 til et format, der kunne uploades uden at miste kvalitet.

Af Andrew 2020-11-09

Vidunderlig software

Det er en vidunderlig software til at konvertere mine Canon MXF-filer. Jeg transkoder min Canon C100 Mark II-video til h.264 MOV i går aftes. Jeg kan afspille de konverterede filer på min Sony HDTV.

Af Ada 2020-06-11

Konverter min MXF til redigering

Denne fantastiske gratis MXF Converter-software giver dig mulighed for at kode MXF til de bedste formater til Avid, Premiere Pro, Sony Vegas Pro, iPad, iPhone, Android / Windows-tablet, HDTV'er osv.

Af Sebastian 2019-11-24

meget kraftig

Jeg har en MXF-video, og den kan på en eller anden måde ikke afspilles på min iPhone 6. Jeg fik at vide at konvertere videoformat, og så fandt jeg denne MXF-konverter. Efter at jeg konverterede MXF til MP4, kan jeg nu afspille videoen på min iPhone. Tak.

Af Jonas 2019-07-06

Cool og fremragende

Jeg har brugt dit produkt i årevis, og det kan udføre alle MXF-videokonverteringsopgaver. Igen, mange tak for denne fantastiske MXF-videokonverter.

Af Alison 2019-02-17

Jeg kan godt lide at bruge Aiseesoft MXF Converter

Stor MXF video converter app med alle funktioner.

Af Adam 2018-10-10

En meget nyttig og praktisk applikation

MXF Converter er et fantastisk produkt og giver dig fantastisk support.

Af Lily 2018-04-25

Great product

Brugt denne MXF-videokonverter i flere måneder. Fantastisk produkt og let at bruge. Mange tak.

Af jennifer 2017-11-19

Gratis opdateringer til rådighed

Det er et fantastisk produkt, og de gratis opdateringer er en vidunderlig bonus!

Af Elena 2017-04-12

Works great

Jeg elsker softwaren, og det har været så stor hjælp for mig. Jeg kan bruge den til at konvertere alle MXF-filer til MP4, AVI, MP3 eller andre populære formater.

Af ann 2016-11-24

Godt job

Bedste MXF-konverter, jeg nogensinde har brugt! Jeg bruger ofte denne konvertering ting til at konvertere MXF til MP4 til min iPad. MXF-konverteringshastigheden er meget hurtig.

Af Steve B 2016-6-6

Great

Jeg prøvede dette, da jeg havde en HDD fra au / s HDD-optager og har konverteret TRP-filer på den til MP4 - meget nem at bruge og ret hurtig konvertering. Jeg vil prøve DVD-skaberen fra det samme firma og håber at blive lige så imponeret!

Af Sue 2014-12-24

Tak til Aiseesoft Studio

Let installeret og aktiveret. Denne Aiseesoft MXF Converter-software ser i orden ud. NVIDIA-grafik accelereret konvertering gør det utroligt hurtigt. Godt job.

Af Ella 2014-11-20

Dejlig software

Magtfulde! Jeg mener ikke kun konverteringsevnen. Redigeringsfunktionerne er også meget professionelle. En enkelt konverter kan helt opfylde alle dine krav til MXF-videoer.

Skrive en anmeldelse