Aiseesoft

Gratis AVI-afspiller til Mac

Aiseesoft AVI-afspiller til Mac afspiller enhver video- og lydfil med den bedste kvalitet.

Aiseesoft annoncerer frigivelsen af ​​gratis AVI-afspiller til Mac

AVI Player til Mac er designet til at afspille enhver video uden tab i op til HD / 4K kvalitet og lydfil med Dolby TrueHD på Mac.

HongKong, Kina, 23. juni 2016 - For at vise værdsættelse for brugerne meddeler Aiseesoft i dag frigivelsen af Gratis AVI-afspiller til Mac. AVI-afspiller til Mac understøtter afspilning af enhver digital video med standard definition, high definition og 4K glat. Det afspiller også lydfiler med codec af DTS-HD og Dolby TrueHD uden tab.

Gratis AVI-afspiller til Mac

Nøglefunktioner i AVI Player til Mac

SPIL NOGEN VIDEOFIL

AVI Player til Mac understøtter til at afspille alle populære videoformater, herunder AVI, MP4, MKV, MOV, WMV, FLV, M4V osv.

SPIL NOEN AUDIOFIL

Denne Mac AVI-afspiller understøtter afspilning af FLAC, AAC, AC3, MP3, OGG, WAV, WMA og mere på Mac.

BESKYT MISNINGSLIG VIDEO OG AUDIO KVALITET

AVI-afspiller til Mac understøtter 1080p HD og 4K-video til superklar visuel nydelse. Kompatibel med DTS-HD og Dolby TrueHD-codec holder det tabfri lydkvalitet for brugerne.

SPIL 3D-FILM

Mere end som en 2D-videoafspiller spiller AVI Player til Mac også 3D-film for at placere brugere i hjemmebiografen med et par 3D-briller.

AVI Player til Mac er helt fra Aiseesoft butikken. Besøg venligst for at få flere oplysninger om AVI Player til Mac https://www.aiseesoft.com/free-avi-player-for-mac/

Om Aiseesoft Studio

Aiseesoft Studio er dedikeret til at skabe de bedste multimedie desktop-applikationer, der hjælper Windows- og Mac-brugere med let at konvertere, redigere, overføre, optage og afspille forskellige video / lydfiler og gendanne mistede eller slettede iOS / Android-data. Aiseesoft Studio stræber konstant efter at innovere nye ideer og implementere de nyeste teknologier for at maksimere brugertilfredsheden. For mere information, se: https://www.aiseesoft.com.

For at lære mere om Aiseesoft-produkter, se venligst følgende links:

Aiseesoft Mac Blu-ray-afspiller (Afspil Blu-ray-disk / mappe / ISO-fil, 1080p HD / 4K-video og 3D-video på Mac):

https://www.aiseesoft.com/mac-blu-ray-player/

Aiseesoft Mac Video Converter Ultimate (Konverter, download, forbedrer og rediger video på Mac):

https://www.aiseesoft.com/mac-video-converter-ultimate/

Pressekontakt
Elaine Zhao, virksomhedskommunikation
Aiseesoft Studio
elaine@aiseesoft.com
Tel: + 86-183-1142-6205