Sådan logger du af iCloud med eller uden adgangskode i iOS 12/13/14

September 24, 2019Nicole Jones

Der er mange lignende spørgsmål som "Hvis jeg logger ud af iCloud på min iPhone, vil jeg miste alt?". Vil dit hus være tomt, når du rejser? Nå, svaret er Nej. Når du logger ud af iCloud-kontoen, betyder det, at du bare vil sige farvel til iCloud midlertidigt. En dag logger du ind i iCloud igen, kan du få adgang til alle iCloud-dataene på det originale sted.

Log ud af iCloud med eller uden adgangskode

Hvad sker der, hvis du logger ud af iCloud? I løbet af denne periode kan du ikke bruge iCloud Mail og iCloud Drive, fordi du netop har afregistreret iPhone fra iCloud. ICloud-synkroniseringsfunktionen vil være inaktiv. Du har valget mellem at slette eller opbevare dataene på din iOS-enhed. Således vil alle dine fotos, videoer, noter, kontakter og andre relaterede filer være sikre.

Del 1: Sådan logger du ud af iCloud uden at miste noget

Du mister ikke de tidligere personlige data, når du logger ud af iCloud på iPhone. Andre kan ikke bruge din iCloud-konto og få adgang til dine iCloud-data også.

Trin 1
Tænd for din iPhone. Åbn appen Indstillinger.
Trin 2
Tryk på dit navn øverst på skærmen.
Trin 3
Rul ned og tryk på "Log ud" med rødt.
Trin 4
Hvis du har aktiveret Find min iPhone før, skal du indtaste Apple ID-adgangskoden. Tryk på “Sluk” for at deaktivere denne funktion.
Trin 5
I dialogboksen "Gem en kopi af dine data på denne iPhone" kan du beslutte, om du vil beholde kontakter, kalendere, påmindelser og Safari eller ej.
Trin 6
Tryk på "Log ud" og bekræft for at logge ud af iCloud i iOS 12/13/14.
Log ud

Bemærk: Hvis du vil logge ud af iCloud på Mac, skal du klikke på "Apple-menuen"> "Systemindstillinger"> "iCloud"> "Log ud"> "Behold en kopi" / "Behold på denne Mac". Du kan stadig få adgang til fotos i iCloud, samt videoer, kontakter og mere.

Del 2: Hvordan man logger ud af iCloud uden at kende Apple ID-adgangskode

Hvad hvis du har glemt din Apple ID-adgangskode? Er det muligt at logge ud af iCloud uden adgangskode? Du kan følge nedenstående trin til slet iCloud-konto fra iPhone og iPad uden adgangskode.

Trin 1
Åbn appen Indstillinger på iPhone. Find og vælg “iCloud” fra listen.
Trin 2
Indtast en adgangskode i tilfældigt tal under “iCloud-kontooplysninger”. Tryk på "Udført" for at gå videre.
Trin 3
Helt klart, iCloud fortæller dig, at du har indtastet et forkert iCloud-brugernavn eller adgangskode. Tryk på “OK” efterfulgt af “Annuller” for at åbne iCloud-siden.
Trin 4
Vælg din iCloud-konto igen. Fjern beskrivelsen, og tap derefter på "Udført".
Trin 5
Nu er du på iCloud-siden uden adgangskode krævet. Tryk på “Slet” i bunden. Senere skal du trykke på "Slet" igen for at logge ud af iCloud-kontoen uden adgangskode.
Uden adgangskode

Del 3: Slet permanent iCloud-filer og -indstillinger på iPhone, når du er logget ud af iCloud

Hvis du vil slette alt iPhone-indhold og -indstillinger permanent og grundigt, kan du køre FoneEraser at rengøre alt på din iPhone og iPad. Der er tre datasletningsniveauer, du kan vælge. Selv du videresælger din gamle iPhone eller iPad på eBay eller andre steder, du kan også beskytte dit privatliv uden nogen mulighed for at gendanne det. Med et ord, iPhone Eraser er et direkte, men ultimativt værktøj, du kan bruge, når du har logget ud af iCloud på iPad og iPhone uden Apple ID-adgangskode.

FoneEraser

Downloads

Aiseesoft FoneEraser

  • Slet kontakter, beskeder, fotos, videoer, musik, noter, Safari-historie og flere filer permanent fra enhver iOS-enhed permanent.
  • Slet iOS-data med lavt niveau, medium niveau og højt niveau for at overskrive data i forskellige tidspunkter.
  • Fjern alle filer og indstillinger på mere end en iDevice samtidig.
  • Understøtter alle iPhone-, iPad- og iPod-enheder, der kører iOS 12, iOS 13, iOS 14, iOS 15 og mere.

Konklusion

Når du logger ud af iCloud, logger du også ud af alle iCloud-relaterede tjenester, såsom App Store, Find mine venner, Game Center, iCloud-sikkerhedskopi, iCloud-drev og mere. Naturligvis kan du lave en kopi af vigtige filer, før du logger ud af iCloud-kontoen med eller uden en adgangskode. Hvis du ikke ønsker at bruge iCloud på denne iPhone eller iPad mere, kan du bruge FoneEraser til at slette alle downloadede filer, personlige indstillinger og cacher. Disse slettede filer kan ikke genvindes.

Hvad synes du om dette indlæg?

Fantastike

Rating: 4.8 / 5 (baseret på 103 stemmer)Følg os på

Disqus-ikonEfterlad din kommentar og deltag i vores diskussion

iOS Tips

[Nedgrader iOS] Sådan nedgraderes fra iOS 13/14 Opdatering til iOS 13/14 Sådan tvinges man til at lukke iPhone (Selv iPhone 11 Pro) iOS vises ikke Fix iPhone-softwareopdateringsserver kunne ikke kontaktes iCloud Log ud Download iOS 13/14 Beta på iPhone
FoneEraser kasse

Den mest kraftfulde værktøj nogensinde, så brugerne kan slette alt iPhone-indhold som kontakter, beskeder, fotos, videoer, noter osv. Og indstillinger permanent og grundigt.

Tilbage til toppen