2 verificerede måder at stoppe deling påd ønsker at bruge login nøglering

Keychain Access er designet til at gemme alle typer Mac-adgangskoder. Det kan være en adgangskodemanager at gemme næsten alle adgangskoder til Mac-baserede applikationer. Står du i en situation, der Sharingd ønsker at bruge nøgleringen til login vises meddelelsen igen på skærmen, selv når du indtaster den korrekte adgangskode?

Dette indlæg forklarer, hvad Sharingd er, og fortæller to nyttige tips til at slippe af med, at Sharingd ønsker at bruge nøgleringen til Login Items.

Sharingd ønsker at bruge login nøglering

Del 1. Hvad er delingd

Delingd er en delingsdæmon, der bruges af Mac Finder til at aktivere AirDrop, Handoff, Instant Hotspot, Shared Computers og Remote Disc. Det dukkede først op i Mac OS X 10.9 og startede automatisk, hver gang Mac'en starter op.

Del 2. Stop Sharingd ønsker at bruge login nøgleringen

Når du ser, at Sharingd ønsker at bruge nøgleringsmeddelelsen Login Items, kan du klikke på Annuller-knappen 3 gange eller indtaste nøgleringsadgangskoden for at fjerne den. Hvis Sharingd ønsker at bruge login-nøglering-fejlmeddelelsen vises igen på din Mac-skærm, kan du bruge to løsninger nedenfor for at slippe af med det.

Skift adgangskode til nøglering login

Trin 1:
Gå til Finder på din Mac, og vælg Hjælpeprogrammer fra toppen Go menu. Du kan finde og åbne Hovednøglering i mappen Application.
Åbn nøgleringadgang på Mac
Trin 2:
Under Nøgleringe sektion i venstre panel skal du vælge Logge på mulighed. Klik på toppen Redigere menuen og vælg Skift adgangskode til nøglering login fra dens dropdown.
Skift adgangskode til nøglering-login på Mac
Trin 3:
Indtast adgangskoden til din konto, efterhånden som den bliver bedt om det. Når du har indtastet en ny adgangskode i feltet Bekræft, kan du klikke på knappen OK for at bekræfte det.

Reparer nøglering for at reparere Sharingd ønsker at bruge nøgleringen til login

Hvis notifikationen om login-nøglering stadig dukker op, efter du har opdateret adgangskoden, kan du vælge at reparere de beskadigede nøgleringe. Du kan følge nedenstående trin for at reparere nøgleringen på din Mac.

Trin 1:
Åbn nøgleringadgang fra hjælpeprogrammer eller launchers. Klik på toppen Hovednøglering menuen og vælg Nøglering førstehjælp fra rullemenuen. Indtast dit brugernavn og tilhørende adgangskode for at komme videre.
Gå til Keychain First Aid
Trin 2:
I dialogboksen Keychain First Aid skal du markere Reparere valgmulighed, og klik på knappen Starten knap. Denne operation vil reparere nøglering-indtastningerne og slippe af med login-nøglering-fejlmeddelelsen.
Reparer nøglering Mac

Bedste nøglering alternativ til at gemme og administrere Apple-adgangskoder

For bedre at gemme dine iPhone- eller Mac-adgangskoder kan du gå til alle funktioner iPhone Password Manager. Det kan være et godt nøglering-alternativ til at administrere forskellige Apple-adgangskoder til Mac, iPhone og iPad. Udover at gemme Apple-konti, logins på webbrowsere og app-adgangskoder, giver det dig også mulighed for at kontrollere og administrere dine iCloud-nøglering-adgangskoder.

iPhone Password Manager

Downloads

Aiseesoft iPhone Password Manager

  • Bedste nøglering alternativ til at gemme adgangskoder på Mac og iPhone.
  • Kontroller og administrer alle typer adgangskoder, der er gemt i nøglering.
  • Rediger iCloud-nøglering-adgangskoder, Apple-login, Google-adgangskoder og mere.
  • Sikkerhedskopier og eksporter dine gemte Apple-adgangskoder på en Mac eller Windows-pc.
Kontroller Scannet adgangskode

Del 3. Ofte stillede spørgsmål om Sharingd ønsker at bruge nøgleringen til login-elementer

Hvordan nulstiller du standardnøgleringen på en Mac?

Åbn nøgleringadgang på din Mac, klik på den øverste nøgleringsmenu, og vælg indstillingen Præferencer. I pop op-vinduet Præferencer kan du gå til fanen Generelt og klikke på knappen Nulstil min standardnøglering. Du skal indtaste din login-adgangskode for din konto for at fortsætte med nulstillingen af ​​nøglering.

Hvorfor ønsker Sharingd'en at bruge login-nøgleringsmeddelelsen?

macOS skal have adgang til din login-nøglering, hvis du vil oprette en ny brugerkonto på en Mac. I så fald er din konto og adgangskode til login-nøgleringen synkroniseret. Hvis login- og nøgleringsadgangskoder er ude af synkronisering, kan macOS ikke få adgang til din nøglering korrekt og vil bede dig om tilladelse. Det sker normalt efter dig ændre dit login-adgangskode.

Hvordan aktiverer du nøglering på en Mac?

For at slå nøglering til på din Mac, kan du gå til Systemindstillinger fra Apple-menuen, vælge dit Apple-id og vælge iCloud fra venstre panel. Nu kan du finde nøglering-funktionen og aktivere den. Klik her for at lære hvordan deaktiver nøglering på Mac.

Konklusion

Her i denne artikel har vi forklaret, hvad Sharingd er, og to effektive metoder til at slippe af med Sharingd ønsker at bruge nøgleringen til login fejl besked. Nogle gange kan du også genstarte din Mac eller opdatere din macOS for at forhindre, at Sharingd-loginnøglering hurtigt vises igen på din Mac-skærm.

Hvad synes du om dette indlæg?

Fantastike

Rating: 4.9 / 5 (baseret på 204 stemmer)Følg os på

Disqus-ikonEfterlad din kommentar og deltag i vores diskussion
iPhone Password Manager kasse

iPhone Password Manager er et fantastisk værktøj til at finde alle adgangskoder og konti, der er gemt på din iPhone. Det kan også eksportere og sikkerhedskopiere dine adgangskoder.

Tilbage til toppen