2 enkle måder at slette købshistorik på iPhone [Løst]

Oktober 22, 2021Nicole Jones

Mens den daglige brug af din iPhone, køber du muligvis forskellige apps, du kan bruge. Disse købte apps fra App Store sikkerhedskopieres på din iCloud-konto. Nogle unyttige apps i din købshistorik vil stadig være der, selv hvis du har afinstalleret dem. Ved du hvordan man sletter købshistorik på iPhone?

Slet købshistorik på iPhone

Når du ikke ønsker, at nogen skal se alle de appkøbshistorik, der er gemt på din iPhone, kan du vælge at enten skjule eller slette disse apps. Her i dette indlæg deler vi 2 enkle måder at hjælpe dig på slette appkøbshistorik i App Store.

Del 1. Regelmæssig måde at slette købshistorik på iPhone [Skjul app]

Første del, vi vil gerne vise dig en almindelig og nem måde at slette appkøbshistorik på iPhone. Faktisk er det en skjult løsning for at fjerne købshistorikken fra din iOS-enhed. Du kan direkte slette apphistorik i App Store.

Trin 1
Lås din iPhone op, og åbn App Store.
Trin 2
Tryk på din avatar i øverste højre hjørne for at åbne din App Store-konto.
Trin 3
Når du kommer til Konto interface, find og tap på købt valgmulighed.
Skjul app på iPhone
Trin 4
Alle dine købte apps vises under Alle fane klart. Find den app, du vil slette, og skub derefter fingeren fra højre til venstre på skærmen over appen. Du kan se en Skjule knappen vises. Tryk på det for at slette apphistorikken på iPhone.

Del 2. Sådan slettes iPhone-app-købshistorik med iTunes

For at slette appkøbshistorik på iPhone kan du også stole på iTunes. I lighed med den første metode giver iTunes også iOS-brugere en skjult løsning for at fjerne din købte apphistorik fra iPhone.

Trin 1
Start den nyeste version af iTunes på din computer, og tilslut din iPhone til den med et USB-kabel. For den første forbindelse skal du også trykke på Stol på denne computer på din iPhone-skærm. Desuden skal du muligvis autorisere din computer til forbindelsen. Følg blot instruktionerne for at få den tilsluttet.
Trin 2
Klik på App Store for at åbne hovedvinduet i iTunes Store. Klik på din konto, og vælg derefter købt fra rullelisten.
Købte apps
Trin 3
Find appen, og slet derefter apphistorikken på din iPhone.

Bonus: Praktisk måde at afinstallere applikationer på iPhone hurtigt

Hvis du har flere apps, du ikke længere bruger på din iPhone, men du ikke vil spilde din tid på at afinstallere dem, kan du bruge Aiseesoft iPhone Cleaner til at slette dem hurtigt og permanent, så du kan frigøre plads på din mobiltelefon. Som den bedste iOS -datarenser kan Aiseesoft iPhone Cleaner slette alle unødvendige data og dokumenter på din iPhone for at frigøre plads hurtigt, nemt og sikkert. Du kan også bruge den til at slette private data på din iPhone permanent under dens beskyttelse.

iPhone Cleaner

Downloads

iPhone Cleaner - Bedste måde at afinstallere APP'er

  • Beskyt dine private og slet apps hurtigt på iPhone med lethed.
  • Ryd tekstindhold, mediefiler, indstillinger og andre fuldstændigt.
  • 3 forskellige sletningsniveauer for at slette alle data på iPhone-data med et enkelt klik.
  • Understøtter flere iOS-enheder som iPhone / iPad / iPod og iOS-versioner som iOS 15/14/13/12/11
Trin 1
Gratis download og installer iPhone Cleaner på din computer. Kør det og tilslut derefter din iPhone til det med et lyn USB-kabel. For at hjælpe din computer med hurtigt at genkende denne iOS-enhed skal du trykke på "Tillid" på din iPhone-skærm.
Tilslut iPhone
Trin 2
Du kan se din iPhone-lagerplads. Klik derefter på knappen "Hurtig scanning" for at scanne pladsen til oprydning.
Hurtig scanning
Trin 3
Du kan slette uønskede filer, afinstallere programmer, slette store filer eller rydde op i fotos. For at slette ubrugte APP'er i batches kan du klikke på knappen "Slet" ved siden af ​​"Afinstaller programmer".
Free Up Space
Trin 4
Find de apps, du vil afinstallere, og klik på "Afinstaller" -knappen for at slette appen på iPhone en efter en.
Se applikationer

Inden for blot et par klik kan du nemt rydde apps på iPhone uden at spilde tid. Men du skal vide, at denne operation også fjerner andre iOS -data fra din iPhone. Det bruges hovedsageligt til at rydde iPhone-data til salg eller videregivelse til en anden person.

Del 3. Ofte stillede spørgsmål om, hvordan man sletter købshistorik på iPhone

Spørgsmål 1. Hvad sker der, når du skjuler en app-købshistorik på iPhone?

Når du vælger at skjule en app på din iPhone, vises den ikke længere på købslisten i App Store. Derudover vises det ikke i familiemedlemmenes køb, hvis du bruger Familiedeling. Disse skjulte apps er heller ikke tilgængelige til download. Men disse apps slettes ikke fra din iPhone. Faktisk vises det stadig i din købshistorik.

Spørgsmål 2. Hvordan man kan skjule appen fra købshistorik på iPhone?

Du kan kontrollere alle skjulte apps fra de skjulte køb. Når du kommer dertil, kan du vælge indstillingen Administrer og derefter vælge indstillingen Fjern vis for at få disse apps til at vises igen.

Spørgsmål 3. Hvordan finder jeg apphentningshistorikken på iPhone?

Som nævnt ovenfor, al app, der er købt og installeret fra App Store, sikkerhedskopieres til din Apple-konto. Du kan gå til App Store, trykke på din avatar og derefter vælge Indkøbt mulighed for at kontrollere din apphentningshistorik.

Vi har hovedsagelig talt om hvordan man sletter købshistorik på iPhone i dette indlæg. Efter dig slette app på iPhone / iPad, vil der stadig være apphistorikken på din Apple-konto. Du kan få 2 enkle måder at enten skjule eller rydde din appkøbshistorie med lethed. Hvis du stadig har spørgsmål, kan du efterlade en besked i kommentarfeltet.

Hvad synes du om dette indlæg?

Fantastike

Rating: 4.7 / 5 (baseret på 323 stemmer)Følg os på

Bloker meddelelser / opkald

1. Bloker ingen opkalds-ID på iPhone 2. Gendan blokerede meddelelser på iPhone 3. Ring til nogen fra et blokeret nummer 4. Hvordan man ved, om nogen har blokeret mig på kik 5. Bloker Fjern blokering af nogen WhatsApp 6. Bloker deaktive Facebook-meddelelser
FoneEraser kasse

Den mest kraftfulde værktøj nogensinde, så brugerne kan slette alt iPhone-indhold som kontakter, beskeder, fotos, videoer, noter osv. Og indstillinger permanent og grundigt.

Tilbage til toppen