Facebook-meddelelser
1.1 Gendan slettede Facebook-meddelelser
1.2 Gendan Facebook-meddelelser på Android
1.3 Gendan Facebook-meddelelser på iPhone
1.4 Slet Facebook-meddelelser
1.5 Bloker Facebook-meddelelser
1.6 Send Facebook-meddelelser
1.7 Kontroller Facebook-andre meddelelser

Nyttige tricks til at slette Facebook-meddelelser

Er din Facebook-indbakke rodet med beskeder, du ikke har brug for? Eller du har måske nogle private beskeder, du vil slette direkte. Denne artikel vil fokusere på hvordan man sletter Facebook-beskeder.

Sådan slettes Facebook-meddelelser

Del 1. Sådan slettes Facebook-meddelelser fra hjemmesiden

Fra din Facebook-startside har du lov til at slette et stykke besked, alle meddelelser eller en hel samtale ad gangen, alt efter dit behov.

Sådan slettes en meddelelse

Sådan slettes Facebook-meddelelser fra Facebook-hjemmesiden

Trin 1 Klik på "Meddelelser" fra venstre kolonne på hjemmesiden.

Trin 2 Åbn samtalen, hvor du vil slette en besked eller beskeder.

Trin 3 Type Slet meddelelser fra menuen Handlinger.

Trin 4 Marker afkrydsningsfelterne for at vælge de meddelelser, du vil slette.

Trin 5 Klik på knappen "Slet".

Sådan slettes en hel samtale

Sådan slettes Facebook-samtaler fra Facebook-hjemmesiden

Trin 1 Klik på "Meddelelser" i venstre kolonne på Facebook.

Trin 2 Find og åbn den samtale, du vil slette.

Trin 3 Fra menuen Handlinger skal du vælge "Slet samtale".

Trin 4 Bekræft for at slette den valgte samtale.

Del 2. Sådan slettes Facebook-meddelelser fra Messenger på iOS og Android

Slet enkelt eller flere Facebook Messenger-meddelelser

Trin 1 Start din Facebook Messenger-app på iPhone eller Android-telefon. Rulning ned på skærmen eller brug søgefunktionen til hurtigt at finde den meddelelse, du vil slette.

Sådan slettes Facebook-meddelelser fra iOS og Android

Trin 2 Tryk på målmeddelelsen, indtil der vises en ny skærm. Dette skærmbillede har forskellige muligheder, f.eks. Kopiering af tekst, videresende, slet og detaljer.

Trin 3 Vælg Slet, og den valgte meddelelse slettes fra samtalen med Facebook Messenger.

Trin 4 Gentag de samme handlinger, hvis du vil slette andre meddelelser.

Sådan slettes Facebook Messenger-samtaler

Der findes to måder i dette afsnit til at slette samtale fra Facebook Messenger - den ene er at arkivere samtalen, og den anden er at slette den for evigt. Med et andet ord skjuler den førstnævnte metode samtalen, og sidstnævnte forsvinder samtalen permanent.

Sletning af samtale vil blive slettet fra Facebook. Det vil være vanskeligt at få det tilbage. Der er dog ingen 100% garanti for, at du vil hente samtalen, selv når du bruger nogle tredjeparts gendannelsesværktøjer.

Trin 1 Start Facebook Messenger-app på iPhone eller Android-telefon. Find samtalen fra listen, som du er klar til at slette. Rul til venstre for samtalen for at vise indstillingen "Slet".

Slet samtale med hele meddelelser

Trin 2 Vælg "Slet" i pop op-menuen. Ved at slette, fjernes samtalen permanent. Du får ikke lov til at se samtalen igen.

Slet eller arkiver samtale

Derefter skjules Facebook-samtale for Facebook Messenger. Du kan altid fjerne arkiveringen fra appen eller fra Facebook-siden.

Del 3. Slet alle Facebook-beskeder og samtaler på iPhone med iPhone Data Eraser

Sidst men ikke mindst kan du også bruge iPhone Data Eraser til slet alle iPhone-data, inklusive Facebook Messenger-meddelelser.

Trin 1 Tilslut din iPhone til computeren med USB-kabel. Det registrerer din enhed snart.

Tilslut iPhone

Trin 2 Vælg et sletningsniveau (Lav, mellem og høj) "Højt niveau" anbefales.

Vælg Erasing Level

Trin 3 Vælg "Start", og forbered dig på at slette alle data, inklusive Facebook-messenger-meddelelser.

Slet iPhone-data

Gå ikke glip af: Sådan slettes en Facebook-side på telefon eller computer

Slet data permanent på telefonen play-knap

Del 4. Sådan slettes sendte Facebook-meddelelser

Nogen spørger måske, at "Hvordan slettes en meddelelse, som jeg sendte til den forkerte person, og som ikke vises i hans indbakke? Jeg har slettet beskeden i sidste ende." Facebook giver imidlertid svaret ikke. Meddelelser, der allerede er sendt, kan ikke sendes eller fjernes fra modtagerens indbakke. Afhængig af personens meddelelsesindstillinger modtager de muligvis også din besked som en e-mail-anmeldelse.

Men stadig nogle andre, der har foretaget et eksperiment for at slette en Facebook-meddelelse, før modtageren læste den. Denne metode er ikke 100% garanteret nyttig, men den fortjener at prøve.

Når du har sendt beskeden, skal du bare deaktivere din konto i mindst 3 timer> genaktivere din Facebook-konto for at kontrollere de meddelelser, du har sendt til andre, og finde ud af, at de er væk.

Du kan få brug for: Sådan slettes Facebook-konto på iPhone.

Har du fundet en passende metode ud fra de måder, vi leverer? Håber du kan klare det slet Facebook-beskeder.

Hvad synes du om dette indlæg?

Fantastike

Rating: 4.9 / 5 (baseret på 287 ratings)

forfatterbillede

17. december 2020 07:48 / Opdateret af til Besked, Facebook

Disqus-ikonEfterlad din kommentar og deltag i vores diskussion